Zoeken

2e Pinksterdag Alpine Oordoppendag Soesterberg

19 mei 2014
Het Pinksterweekend is bij uitstek geschikt om er met de motor op uit te gaan. Alpine Hearing Protection organiseert op Tweede Pinksterdag speciaal voor motorrijders de Alpine Oordoppendag. Maak een toertocht langs Soesterberg en koop onder het genot van een kop koffie je oordoppen op maat met flinke korting.

Alpine Oordoppendag

Was de lente vorig jaar naatje pet, dit jaar worden we met stukken beter weer verwend, waardoor de motor al weer helemaal in het straatbeeld ingeburgerd is. Dat beschermende kleding daarbij wel zo verstandig is zijn de meesten wel van overtuigd, maar dat de windruis in je helm tot gehoorschade kan leiden weet lang niet iedereen.

Het vervelende van gehoorschade is dat het er heel geleidelijk insluipt en onomkeerbaar is, waardoor wanneer je het opmerkt het al te laat is. Geluid begint schadelijk te worden vanaf 80 dB. Helmentesten hebben uitgewezen dat het geluidsniveau van de windruis onder de helm bij 100 km/u al kan oplopen tot 94 dB, waarmee je al na 15 minuten kans op een gehoorbeschadiging oploopt.

Het in Soesterberg gevestigde Alpine Hearing Protection heeft daar op ingespeeld door speciaal voor motorrijders verschillende gehoorbeschermers te ontwikkelen. De beste en meest comfortabele oordoppen zijn otoplastieken. Deze oordoppen op maat dempen de windruis maar het overige wegverkeer, een navigatiesysteem én natuurlijk de motor zelf, blijven voldoende hoorbaar.

Op Tweede Pinksterdag, maandag 9 juni organiseert Alpine van 12.00 tot 15.00 uur de Alpine Oordoppendag. Alleen op die dag gelden de volgende spectaculaire aanbiedingen:

  • €89,- in plaats van €109,- voor een set zachte otoplastieken
  • Speciaal voor KNMV-leden op vertoon van de ledenpas: zachte oordoppen op maat voor €89,- met gratis Alpine Clean reinigingsspray t.w.v. € 8,-
  • Voor € 89,- zachte Alpine oordoppen in speciale HONDA rode uitvoering

De Alpine Oordoppendag is een perfecte manier om het nuttige met het aangename van een toertocht door de Utrechtse Heuvelrug te verenigen. Aanmelden via www.alpine.nl/dag is niet verplicht, maar wel wenselijk zodat zij genoeg koffie en lekkers kunnen inslaan.