Zoeken

2e Custom Bike Contest tijdens Motorbeurs Utrecht

21 januari 2010

In samenwerking met Europeesche Verzekeringen wordt dit jaar op MOTORbeurs Utrecht voor de tweede maal een Custom Bike Contest georganiseerd. Dit jaar met nóg aantrekkelijkere prijzen waaronder voor de winnaar van de Best Custom Bike 2010 een geldbedrag van € 750. Dus heb je een mooie zelf (om)gebouwde motorfiets, aarzel dan niet en schrijf je in.

Logo_CustomBikesContest_2010.jpg 

Hoewel de naam Custom Bike Contest ons vooral aan Discovery's Biker Build-off achtige motorfietsen doet denken, is de Custom Bike Contest op de komende Motorbeurs in Utrecht meer dan dat. Voor de contest heeft de organisatie een drietal categorien in het leven geroepen waarvoor kan worden ingeschreven: Streetfighters, Choppers en Specials.

Aanmelden gaat via de website, en daar dien je zowel een foto van je motor in te sturen, als ook een aantal vragen te beantwoorden over hoe bijzonder jouw motor is, wat is er allemaal aan veranderd/vernieuwd/aangepast. Samen met een vakjury bepaalt de organisatie de uiteindelijke finalisten per categorie. Deze motoren mogen vervolgens 4 dagen lang pronkend en glimmend op de beurs staan. Daarnaast krijgt het publiek via onze website de mogelijkheid om vanaf begin februari 2010 te stemmen op zijn of haar favoriete motor.

Custom_Bike_2009.jpg

Op vrijdagavond 19 februari vindt op MOTORbeurs Utrecht de finaleshow plaats met een vakjury bestaande uit prominenten uit de custom wereld, journalisten en specialisten op dit vakgebied. De finalisten presenteren daar hun motor op het grote podium en de vakjury zal op diverse onderdelen de motor beoordelen. Het aantal stemmen van de online verkiezing wordt omgezet in punten. De vakjury geeft ook punten. Het totaal aantal punten bepaalt de uiteindelijke winnaar per categorie. De presentatie van deze show is in handen van Jon Tober.

De winnaar van elke categorie zal strijden voor de hoofdprijs van de Verkiezing: de Beste Custom Bike, en wint o.a. een geldbedrag van € 750.

Inschrijven kan t/m 27 januari. Meer informatie over de verkiezing, de voorwaarden voor deelname en de te winnen prijzen is te vinden op www.motorbeursutrecht.nl/custombike