Zoeken

28-29 augustus: 3e editie KTM Noppenweekend

11 augustus 2010

Na het succes van de vorige editie’s in 2008 en 2009 heeft KTM Nederland besloten om op 28 en 29 augustus voor de derde keer het KTM Noppenweekend to organiseren. Plaats van de dynamische motoractie:  het uitdagende GP circuit van Valkenswaard.

KTM_Noppenweekend.jpg

Voor de 2010 editie van het Noppenweekend heeft de Oranje club flink uitgepakt. Zo zal dit jaar zal KTM fabrieksrijder Jeffrey Herlings iedereen van een handtekening voorzien op zaterdag de 28ste van 12.00 tot 14.00 uur. Daarnaast zal Dakar en enduro specialist Henk Knuiman zijn ervaring proberen over te brengen op de deelnemers door een clinic op zondag de 29ste voor zijn rekening te nemen. Naast deze twee grootheden is ook het KTM WPM Enduroteam dat het afgelopen jaar de beker weer terug wist te brengen naar KTM, van de partij.

Edgar Kleinbergen, Algemeen Directeur van KTM Nederland:
Het KTM Noppen Weekend is bij uitstek het offroad evenement van het jaar: in een ontspannen sfeer tips en trucs leren van KTM-helden als Giovanni Sala, Jeffrey Herlings, Henk Knuiman maakt het offroad rijden nog leuker.

Het offroad rijden is nog steeds sterk in opkomst en het aantal licentiehouders stijgt nog ieder jaar. Als marktleider vervullen we met dit weekend een voortrekkersrol.

Programma
Op beide dagen worden in het Noppenweekend rijclinics georganiseerd, waarbij op zaterdag de nadruk op motorcross ligt en de zondag in het teken staat van enduro/offroad. Iedereen uit de KTM-familie (dus ook Husaberg) is welkom en er wordt terdege rekening gehouden met de vaardigheden. De clinics zijn er dan ook voor jong en oud, voor beginners en voor gevorderde rijders. Een ieder zal ingedeeld worden in een groep met vergelijkbare motoren en niveau’s.

Op zaterdag 28 augustus worden de MX clinics georganiseerd waarbij ook Jeffrey Herlings aanwezig zal zijn voor een handtekeningsessie. Verder staan uiteraard de toptrainers zoals Carlo Hulse, Toine van Dijk en Marcel Hartman voor de begeleiding van de deelnemers.
Zondag 29 augustus is de offroad / endurodag waarbij het eigen WPM KTM Enduroteam acte de présence zal geven. Henk Knuiman zal deze dag een extra avontuurlijk tintje geven met zijn Dakar achtergrond. Er zal op beide dagen iemand aanwezig zijn van onze partners WP en Motorex om vragen te beantwoorden en tips te geven over onderhoud en techniek.
 
Inschrijving
De inschrijving via de speciale website www.ktmnoppen-weekend.nl voor het KTM Noppenweekend kost 35 euro. Ter plaatse kan een dagverzekering worden afgesloten als de KTM-deelnemer nog niet beschikt over een geldige licentie. Vanaf 8 uur ’s ochtends kunnen geïnteresseerden zich ook nog inschrijven op het terrein van Valkenswaard waarna om 9 uur een aanvang met het programma wordt gemaakt. Vanaf half tien zal het eerste geronk van de motoren te horen zijn. Het programma loopt beide dagen door tot vijf uur ’s middags.