Zoeken

27 juli Hyperpro afsteldag

23 juli 2013
Komend weekend nog niets op de planning staan en altijd al de vering van je motor na willen laten kijken? Op zaterdag 27 juli organiseert Hyperpro in Werkendam haar afsteldag, waar naast het afstellen van vering ook rondleidingen in de fabriek van Hyperpro gegeven.

Hyperpro

Hyperpro heeft een landelijk netwerk van Hyperpro service punten. Dit zijn service punten waar je als motorrijder altijd terecht kunt voor montage van veringcomponenten voor je motorfiets. Of dit nu alleen veren zijn of high tech schokbrekers, de monteurs doen er alles aan om je rijplezier te verhogen, waar dit met het aanpassen van het vering gedeelte kan.

Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft het Hyperpro Service Center een advies waar je motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij Hyperpro binnenrijden zijn niet alleen de sport motorfietsen, maar vooral ook straat motorfietsen,in de segmenten tour, all-road, naked, cruiser zoals bijvoorbeeld Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV650, BMW’s etc.De dag duurt van 09.00 tot 15.00 en je bent van harte welkom om zonder afspraak en vrijblijvend langs te komen in het Hyperpro Service Center te Werkendam.