Zoeken

26 augustus Kyro Verstraeten Memorial

9 augustus 2012
Hij was een aanstormend talent in de wegrace motorsport, die als gevolg van de slopende ziekte kanker veel te vroeg is komen te overlijden. Om de coureur in ere te houden wordt op zondag 26 augustus door zijn voormalige supportersclub voor de 10e keer de Kyro Verstraeten Memorial georganiseerd, een fraaie tourtocht met aansluitend een gezellige barbecue.

Kyro_leaflet

De Kyro Verstraeten Memorial is een gezellige toertocht, waarbij geld wordt ingezameld ten bate van een goed doel. Het inschrijfgeld van de circa 185 kilometer lange tour bedraagt 5 euro, inclusief herinneringssticker en één barbecuebon. Rijden kan individueel, maar ook met een voorrijder. Wil je hiervan gebruik maken, dan kun je dat bij inschrijven aangeven.

De opbrengst van deze toertocht komt ten goede van de Stichting “Daniel Den Hoedkliniek” te Rotterdam. Deze kliniek en onderzoekscentrum houdt zich bezig met het bestrijden en onderzoeken van de ziekte Kanker. Aanvang/inschrijving tussen 10.00-11.30 uur en start vanaf 10.30 uur bij Cafe ’t Hingen, Op den Dijk 2a, Hingen-Echt.