Zoeken

24 oktober 16e KTM dag in Veldhoven

13 oktober 2010

Op 24 oktober organiseert KTM op het crosscircuit de Lansard in Eindhoven alweer de 16e editie van de KTM-dag, waarbij dit jaar voor het eerst met introducés de offroad-rit kan worden gereden. Met veel prominente gasten belooft de KTM-dag een waar spektakel te gaan worden.

KTM-day.jpg

Niet alleen voor de deelnemers is het elk jaar een geweldig evenement, maar ook de toeschouwers keren elk jaar weer terug voor de spectaculaire crosswedstrijden, de verschillende demo’s die verreden worden of een rondvlucht met een helikopter om het circuit eens vanuit de lucht te bekijken.

Alex van de Broek komt in 2010 laten zien waarom hij de koning van het trialrijden is, Jimmy Verburgh komt met een aantal FMX rijders een kampioenschap hoogspringen houden. Van jong tot oud, met nieuwe en oude motoren, alles rijd mee in de ook al zo spectaculaire crosswedstrijden. Stefan Everts heeft net zijn contract met KTM weer voor drie jaar verlengd en zal ook van de partij zijn op deze 16e editie met wellicht nog enkele KTM fabrieksrijders die de strijd aan durven met onze eigen Hans Vogels die met de Husaberg mee zal rijden in de wedstrijden of Carlo Hulse die zoals elk jaar de gevreesde zwarte helm weer opzet als de motoren weer gestart mogen worden. Mister “Black Helmet” zal er alles aan doen om zijn titel te verdedigen..

De KTM familie heet dit jaar ook tijdens de KTM-dag offroad-rit rijders met andere merken van harte welkom als introducé. Om alle vriendengroepen de gelegenheid te geven om op deze gezellige dag te komen rijden op het speciaal aangelegde en uitgezette parcours, wordt er dit jaar een uitzondering gemaakt. Tevens biedt KTM Nederland de gastrijders dit jaar de mogelijkheid om op een speciaal afgezet stuk van het circuit een testrit te maken op de nieuwe modellen van KTM en Husaberg.

Mocht al het geweld van deze crosswedstrijden met meer dan genoeg bekende en spectaculaire rijders of de deelname aan de prachtige offroad-rit nog niet genoeg zijn, dan kan er nog genoten worden onder het genot van een hapje of drankje van een gastoptreden van Mental Theo. Voor publiek is dit evenement vrij toegankelijk.