Zoeken

24 april MV Agusta Trackday Francorchamps

9 april 2010

Hoewel de eerste échte zonnestralen zich nog maar amper hebben aangediend is het circuitdagen-seizoen alweer in alle hevigheid losgebarsten. Eigenaren van een MV Agusta kunnen op 24 april hun hart ophalen op het roemruchte Spa-Francorchamps.

MV_Agusta_F4_2010.jpg

In samenwerking met het Belgische Bikers Days organiseert MV Agusta importeur Moto Mondo deze circuitdag op misschien wel 's werelds mooiste circuit, de roemruchte omloop van Spa-Francorchamps die als geen andere baan uitermate geschikt is om de bijna 200 pk sterke F4'en uit te laten.

De focus wordt volgens Moto Mondo gelegd op ontspannen rijden onder gelijkgezinden, waarbij de voor de hand liggende snelheidsverschillen door wederzijds respect moeten worden ondervangen, een veilige en aangename rijsfeer tot gevolg.

De MV Agusta Trackday kost € 209,- en voor dat geld kun je 5 sessies van 25 minuten knallen op deze prachtige baan. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.