Zoeken

24-25 mei roadshow Zero Motorcycles

7 mei 2014
Onbekend maakt onbemind, en dus organiseert Zero Motorcycles, de Amerikaanse producent van elektrische motorfietsen, op 24 en 25 mei een roadshow bij de Nederlandse ZERO-dealers in Rotterdam en Amsterdam. Zo’n honderd motorrijders kennis zullen dan kennis kunnen maken met de nieuwste modellen van Zero.

Zero lineup

Hoewel Zero al flink wat jaren aan de weg timmert met elektrische motorfietsen was het merk voor Europeanen een ver van mijn bed show, maar sinds kort zijn de Zero modellen in Europa leverbaar. Prima moment dus om de elektrische motorfietsen flink onder de aandacht te brengen, en hoe beter dan met informatieve proefrit. Wie gebruik wil maken van deze vrijblijvende gelegenheid kan zich aanmelden via de website van Zero Motorcycles. Tijdens de roadshow staan alle types voor een rijtest ter beschikking: de Zero S, de Zero SR, de Zero DS en de Zero FX.

Pieter de Waal, Managing Director Europe van Zero Motorcycles:
De modellen van het modeljaar 2014 van Zero Motorcycles zijn net gearriveerd bij onze dealers, een prima moment om motorrijders in de gelegenheid te stellen de kracht van elektrisch motorrijden te ervaren. En om daarnaast alle voordelen te vernemen over het bezitten van een elektrische Zero-motorfiets. De prestaties zijn weer verder toegenomen en een oriënterende testrit zal een verhelderende ervaring zijn.

De 2014 modelreeks is volgens Zero op aardig wat punten vernieuwd, waaronder een verbeterde wielophanging, betere remmen en handling. Een nieuw dashboard is ook geïntegreerd met een backlit LCD-scherm waarmee de berijders informatie kunnen oproepen, statistieken kunnen bekijken en rij-modi in kunnen stellen, met de mogelijkheid om van functie te wisselen.

Met de nieuwe Z-Force Power Tank-accessoire moet het volgens Zero mogelijk zijn om in stadsverkeer tot zelfs 276 kilometer te rijden, of 141 kilometer op de snelweg. Via de gratis Zero App kunnen de prestatiesettings naar eigen voorkeur worden ingesteld, die ook wordt ondersteund in het Nederlands en het Frans. Daarnaast heeft de nieuwe modelreeks nu een standaard garantie van vijf jaar voor de aandrijving, tot een maximum kilometrage van 160.000 kilometer.

Locaties ZERO Motorcycles Roadshow

Rotterdam 24 mei 2014

10-16 uur
Motoport
Nieuwpoortweg 2
Schiedam

Amsterdam 25 mei 2014

10-16 uur
Motoport
Spaklerweg 91
Amsterdam-Duivendrecht