Zoeken

23 mei wereldrecordpoging langste GSX-R stoet in Belgie

19 mei 2010

Bij onze zuiderburen wordt het komend weekend een poging ondernomen om met de langste Suzuki GSX-R parade in het Guiness Book of Records te komen. Het geld wat hiermee wordt ingezameld is ten voordele van het Kinderfonds "Tondeldoos" uit Grembergen Dendermonde.

GSX-R_actie.jpg

Inschrijven voor de actie kan op twee manieren, of via voorinschrijving op de GSX-R.be website, of inschrijving ter plekke. De voorinschrijvers krijgen een VIP behandeling met VIP parking, een aandenken van Suzuki België, een professionele foto als aandenken en diverse kortingen op banden en onderdelen. De voorinschrijving sloot op 15 mei, maar mocht je alsnog mee willen doen kun je altijd contact opnemen met de organisatie. Uiteraard kun je ook gewoon ter plekke inschrijven, maar dan mis je wel de VIP behandeling.

De parade zal om 12 uur stipt vertrekken vanaf de parochiezaal in het Belgische Hamme-Zogge, gelegen tussen Antwerpen en Gent. Daarnaast is er voor voldoende vertier gezorgd. Zo is er een static show in samenwerking met de Hayabusa club België, een 25 jaar GSX-R show in samenwerking met Suzuki België, de 30 jaar Motorrijder GSX-R special en een speciale Hayabusa in GSX-R tuning te zien.

Kosten voor deelname zijn € 25,- via voorinschrijving en € 10,- voor inschrijving ter plekke. Duo's betalen in beide gevallen €5,- En daar krijg je naast een aandenken ook nog een paar consumptiebonnen voor.

Meer informatie: GSX-R.be