Zoeken

21-22 juni Classic TT Elst

1 mei 2014
Op 21 en 22 juni is het bedrijventerrein “de Aam” in Elst, gemeente Overbetuwe, opnieuw toneel voor de Classic TT, een 2 daags evenement waar onder het mom van een gelijkmatigheidsrit een 3 uurs race voor klassieke motoren wordt verreden.

Classic TT_Elst

Met een vol veld van ruim 260 deelnemers over het weekend en 40 teams op zaterdagavond was de 2013 editie van de Classic TT te Elst een succes te noemen dat zeker voor herhaling vatbaar was. Het weekend van 21 en 22 juni zullen de donkere knallen van de klassieke racers weer op het industrieterrein in Elst te horen zijn.

Op zaterdagavond staat de 3 uurs demorace van Elst op het programma, welke om 19:00 van start zal gaan. De demorace, waarvan er in Nederland drie worden verreden, is voor motoren van 25 jaar en ouder, die drie uur lang hun rondes moeten rijden. Elk team bestaat uit twee rijders die elkaar afwissselen en voor voldoende spektakel zullen zorgen. De winnaar is het team die de meest regelmatige rondetijden heeft neergezet.

Tijdens en als afsluiting zal de band “The Fastlane” spelen op zaterdagavond.
Zondag, vanaf 11.00u, zullen er diverse demo’s gereden worden in de volgende klasses: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, 750cc, zijspan en de clubklasse. Het hele weekend wordt georganiseerd in samenwerking de SAM motorsport, Stichting Aanvullende Motorsport.

Het industrieterrein “de Aam” leent zich uitstekend voor dit evenement. Goed en breed asfalt in combinatie met mooie bochten en de spectaculaire “jump”. Het rennerskwartier is vrij toegankelijk. Als publiek heb je goed zicht en zul je veel plezier beleven van alles.

Toegang € 5,00 (zaterdag vanaf 18.00u en zondag vanaf 11.00u)

Kijk voor meer info op:
sammotorsport.nl en classic-tt.eu