Zoeken

2013 BMW Motorrad Days in teken 90 jaar BMW

14 mei 2013
De 13e editie van de BMW Motorrad Days, welke dit jaar van 5 tot 7 juli in het Duitse Garmisch Partenkirchen wordt georganiseerd, staat geheel in het teken van 90 jaar BMW. De organisatie verwacht dit jaar op het grootste internationale BMW event zo'n 30.000 man te mogen ontvangen.

BMW Motorrad_Days

Naast de gebruikelijke stands van BMW toeleveranciers (meer dan 80 in totaal), de mogelijkheid om proefritten te maken, met of zonder rijbewijs, of offroad rijden door het offroad terrein en de verschillende stuntshows is er dit jaar een speciale BMW Classic tent die geheel aan 90 jaar BMW is gewijd. Op een oppervlak van 500 m2 kunnen de bezoekers een reis door de negen decennia BMW maken.

Voor de vrijdag staat een speciaal klassiek konvooi ingepland, terwijl de traditionele toertocht zoals gebruikelijk op zaterdag wordt georganiseerd. De BMW Motorrad Days zijn er trouwens niet alleen voor de tourrijders, sportieve scheurneuzen kunnen hun hart ophalen in de BMW Motorrad Motorsport Truck, waar de WK Superbike coureurs eveneens aanwezig zullen zijn om handtekeningen uit te delen.

Meer informatie: www.bmw-motorrad.com/motorraddays