Zoeken

200 Miglia di Imola krijgt navolging in 2011

20 juni 2011
In navolging van de succesvolle eerste editie het afgelopen jaar wordt ook dit jaar het eerste weekend van oktober op het Italiaanse circuit van Imola de 200 Miglia di Imola verreden. Hiermee heeft organisator DG Sport naast de welbekende Bikers Classics op het Belgische circuit van Francorchamps een tweede succesvolle classic event in huis.

200_mijl_Imola_2010

Het was het afgelopen jaar voor DG Sport een gok of de revival van de legendarische 200 mijls race op Imola zou aanslaan, maar de volle tribunes tijdens het evenement spraken boekdelen. Reden voor de organisatie om het classic evenement in 2011 navolging te geven. Bovendien moet de 2011 editie volgens DG Sport nóg beter zijn dankzij een goed gevuld en aantrekkelijk programma.

Net als de 2010 editie zullen ook dit jaar weer prominente grootheden van weleer hun opwachting gaan maken tijdens het evenement, hoewel door de organisatie nog geen namen zijn vrijgegeven. Naast diverse parades en de mogelijkheid om op het circuit te rijden met classics zullen in de paddock weer de nodige standhouders aanwezig zijn met onderdelen van klassieke motorfietsen.

Meer informatie:
www.200miglia.com