Zoeken

15 februari officiële opening nieuwe pand Motor Houtrust

7 februari 2013
Motor Houtrust, de BMW Motorrad exclusief dealer uit de regio Den Haag, is van het Forepark naar een prominente locatie aan de Ypenburgse Koningsboog nabij Nootdorp verhuisd. Het gloednieuwe pand verrezen wordt op vrijdag 15 februari feestelijk geopend door een eveneens Haags begrip, Sjaak Bral.

Nieuwbouw Houtrust

Na een half jaar hard doorwerken is het ruime, lichte nieuwe onderkomen van Motor Houtrust een feit. Het pand is als een van de eersten in Europa geheel ingericht volgens de nieuwe BMW Motorrad huisstijl. Sinds januari is het bedrijf alweer in volle gang, maar dit bijzondere moment wil Houtrust niet zomaar voorbij laten gaan.

Op vrijdag 15 februari rond 18.30 uur vindt de officiële openingshandeling plaats door Sjaak Bral, samen met IDM coureur Ghisbert van Ginhoven en Nederlands kampioen motorbehendigheid Nikki van der Spek. Natuurlijk hebben alle genodigden de gelegenheid het pand uitgebreid te bewonderen. En natuurlijk de nieuwste modellen BMW motorfietsen, zoals de BMW F 800 GT.

Door de ligging onderaan de afslag Nootdorp van de A12, vlakbij het Prins Clausplein, is de locatie nog beter bereikbaar voor motorrijders uit alle windstreken. Met de tijdige realisatie van het nieuwbouwproject wordt bovendien een belofte ingelost. Zo sponsoren Motor Houtrust en Ouwehand Bouw de bouw van huizen in Tanzania.

Voor klanten
Op zaterdagmiddag 16 februari is er een speciaal ontvangst voor de trouwe Motor Houtrust klanten en andere nieuwsgierigen. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen medewerkers van Motor Houtrust dan alles over de totstandkoming van het pand en het eindresultaat. Ook rondleidingen staan dan op het programma.