Zoeken

15-16 juni Classic TT Elst

22 mei 2013
Het weekend van 15 en 16 juni is het bedrijventerein “de Aam” in Elst (gemeente Overbetuwe) weer toneel voor de traditionele Classic TT, een demowedstrijd met klassieke racemotoren, productiemotoren die in het verleden werden omgebouwd naar race- of superbikemotoren en veelal naar musea of aan het plafond van een kroeg zijn verdwenen.

Chassic TT_Elst

De jaarlijkse Classic TT te Elst wordt georganiseerd in samenwerking met de SAM Motorsport en staat garant voor twee spectaculaire racedagen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van klassieke motorfietsen.

Zaterdagavond begint het. Vanaf 19.00 zal de 3 uurs demorace van Elst gereden worden. Een lange afstand wedstrijd waarin motoren van 25 jaar en ouder in 3 uur tijd rondes rijden. Binnen elk team zullen 2 rijders elkaar afwisselen, wat een spectakel zal geven voor de bezoekers. De winnaar is het team die de meest regelmatige rondetijden heeft neergezet.

Zondag, vanaf 11.00u, zullen er diverse demo’s gereden worden in de volgende klassen: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, 750cc, zijspan en de clubklasse. Het industrieterrein “de Aam” leent zich uitstekend voor dit evenement. Goed en breed asfalt in combinatie met mooie bochten en de spectaculaire “jump”.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk. Als publiek heb je goed zicht en zul je veel plezier beleven van alles.

Toegang € 5,00 (zaterdag vanaf 18.00u en zondag vanaf 11.00u)

Kijk voor meer info op:
www.sammotorsport.nl en www.classic-tt.eu 
Of kijk op facebook: www.facebook.com/ClassicTTElst