Zoeken

10e editie HOG Rally naar Luxemburg

30 maart 2010

De grootste fabrieksgesponsorde motorclub, de Harley Owners Group (H.O.G.), organiseert wereldwijd een groot aantal evenementen. In de Benelux vindt dit jaar de 10e editie van de Benelux H.O.G. Rally plaats.

HOG_rally_2.jpg

De Benelux H.O.G. Rally is een weekend evenement waarbij Harley-Davidson liefhebbers vanuit de Benelux en ver daarbuiten samen komen om verschillende ritten te maken en andere activiteiten te ondernemen terwijl ze de vriendschapsbanden nog eens aanhalen.

Van 4 tot en met 6 juni vindt dit jaar de Benelux H.O.G. Rally plaats in het historische plaatsje Larochette in Luxemburg. Het H.O.G. Luxembourg Chapter, welke is verbonden aan de authorized dealer Harley-Davidson Luxembourg, organiseert dit evenement in samenwerking met Camping Birkelt.

HOG_rally.jpgDe kick off van het evenement vindt plaats op het kasteel in Larochette waar iedereen zal worden voorzien van een welkomstdrankje. Aansluitend wordt de avond met spetterend entertainment voortgezet op het rally terrein op Camping Birkelt. Zaterdag worden er prachtige routes gereden door de bosrijke omgeving met prachtige uitzichten en interessante stops. Zoals verwacht mag worden zijn er ook dit jaar weer veel verschillende activiteiten op het evenemententerrein, zoals een Biker Market die alle dagen bezocht kan worden, een Bike Show die op zaterdag plaatsvindt, men kan een Demo Ride maken op een Harley-Davidson model naar keuze en de Parade als afsluiter zal op zondag veel bekijks trekken.

Tot en met 15 mei kunnen kunnen alle motorliefhebbers zich inschrijven voor de Benelux H.O.G. Rally 2010 via de website www.2010.lu. Maar ook mensen die op de dag zelf komen aanwaaien kunnen een kaartje bemachtigen.

De mensen die zich online inschrijven voor een ticket inclusief Rally Pack dingen automatisch mee naar een geweldige prijs die op vrijdagavond verloot wordt; namelijk twee VIP kaarten voor het Moto Grand Prix Silverstone Weekend, welke plaatsvindt op 18 en 19 juni.