Zoeken

Wryst lanceert Limited Edition Isle of Man TT horloge

15 december 2015
Nog op zoek naar een leuk cadeau voor de kerst? Wryst, de officiële timing partner van de 2016 Isle of Man TT, gaat het eerste kwartaal van 2016 een gelimiteerde ‘Isle of Man Tourist Trophy’ sporthorloge op de markt brengen. Het unieke horloge kan echter vanaf nu al worden besteld.

Wryst TT

Het door de Zwitserse fabrikant ontwikkelde Isle of Man Special Edition 2016 horloge is een exclusief eerbetoon aan de roemruchte races op het eiland Man, die door velen nog steeds als de meest indrukwekkende wedstrijden van het jaar worden gezien.

Uitgevoerd in een diamond-like-carbon coating en een premium design heeft het gelimiteerde horloge volgens de Zwitsers een ultra-modern design en is het volhangen met high performance specificaties,wat een robuust, duurzaam horloge moet hebben opgeleverd dat tot 100 meter waterdicht is.

De achterkant van het horloge is van het kenmerkende driebenige Keltische symbool voorzien en heeft de inscriptie “Isle of Man TT”. Elk horloge heeft z’n eigen unieke nummer en heeft de markering “Special Edition”. De chronometer aan de voorkant is ook van het beroemde driebenige symbool voorzien.

Het bijzonder fraaie horloge is vanaf het eerste kwartaal 2016 wereldwijd leverbaar. TT racewinnaars krijgen het horloge als eerste voor nop, voor de rest van de wereld geldt een verkoopprijs van £695.