Zoeken

Vulcan S krijgt nieuwe kleuren voor 2020

16 september 2019
De nieuwe kleurtjes voor 2020 beginnen nu langzaam binnen te druppelen bij Kawasaki. Na eind vorige week de 2020 kleuren van de Z900RS te hebben aangekondigd was het vandaag de beurt aan de populaire Vulcan S.

 

Je zou het misschien niet denken, maar sinds z'n lancering is de Vulcan S al een klinkend succes, en ergens snappen we dat ook wel. Hij rijdt nog helemaal niet onaardig en daarmee bedoelen we niet 'voor een chopper', en daarnaast heeft de Benelux importeur elk jaar een pers-event bedacht om de Vulcan S nog even in het zonnetje te zetten. Afgelopen jaar nog de Ronde van Vlaanderen in een notendop. 

Goed, die Vulcan S dus. Die is volgend jaar in 3 kleuren leverbaar, te beginnen met de standaard kleur Metallic Flat Spark Black, wat volgens Team Green een populaire en tijdloze kleurstelling moet zijn. 

Daarnaast zijn er nog 2 SE uitvoeringen beschikbaar voorzien van schitterend lakwerk en wheelstriping. De kleurstellingen voor het SE model zijn Metallic Spark Black met gouden accenten en Metallic Spark Black met groene accenten.

Naast keuze uit 3 kleuren geeft Kawa je ook nog de keuze uit 2 naar eigen zeggen fantastische accessoire pakketten: het Sport pakket met compleet Arrow uitlaatsysteem en Smoke windscherm, en het Light Tourer pakket met een groter windscherm, sissybar en lederen zijtassen. Of je neemt 'm gewoon standaard, dat kan natuurlijk ook. 

De 2020 Vulcan S staat vanaf november bij de dealer, de prijs is nog niet bekend.