Zoeken

Polaris haalt Slingshot naar de Benelux

12 augustus 2015
Of het nog als motor kan worden gezien, daar zijn de meningen over verdeeld, maar binnenkort kan er ook in Europa mee worden gestuurd. Polaris heeft namelijk bevestigd dat de revolutionaire Polaris Slingshot in het vierde kwartaal van dit jaar de oversteek naar het Europese vasteland, en meer specifiek de Benelux gaat maken.

Polaris Slingshot

Polaris is al meer dan 60 jaar actief in de markt van motorvoertuigen met all-terrain vehicles (ATV), zoals de Ranger en RZR side-by-side voertuigen, sneeuwscooters en Victory en Indian motorfietsen.

Deze uitgebreide ervaring bracht Polaris tot de ontwikkeling van een compleet uniek voertuig, de Slingshot: een innovatief tweezits, driewielig voertuig met een extra versterkt stalen space frame, een 2,4 liter viercilinder motor, een sportonderstel en een open cockpit.

Slingshot Brand Manager voor Polaris EMEA, Dario Baraggia, weet zeker dat Europese klanten een zeer bijzondere rijervaring zullen hebben met hun Slingshot.

Dario Baraggia:
Slingshot combineert een waanzinnige power met een uiterlijk dat ‘m tot een echte blikvanger maakt.
In de VS weten ze al wat voor sensatie de Slingshot is. Zo goed zelfs, dat de volledige productie was uitverkocht en nu de backorders uitgeleverd worden. We verwachten een soortgelijke trend hier in Europa en stellen daarom een pre-orderproces in zodat klanten zich kunnen verzekeren van de eerste exemplaren die naar Europa komen.

De Slingshot is in de Verenigde Staten vanaf €21.199 leverbaar. De prijzen voor de Benelux zijn nog niet bekend gemaakt.