Zoeken

Nu officieel: Indian Chief Dark Horse

19 februari 2015
Nadat vorige week het nieuws al was gelekt, presenteert Indian nu het nieuws officieel: hier is de nieuwe Chief Dark Horse.

Indian Chief Dark Horse 

De Indian Chief Dark Horse is een cruiser op basis van de waanzinnige Chief. Anders dan de andere modellen heeft de Dark Horse een understated design met slechts enkele chroomaccenten in een verder volledig matzwart uiterlijk. Het donkere uiterlijk en de gegoten aluminium velgen geven de Dark Horse volgens de importeur een heel eigen gezicht. De Dark Horse is het lichtste en daarmee ook het snelste model in de Chief-reeks.

Met de Indian Chief Dark Horse 2016 probeert Indian de juiste balans te vinden tussen stijl en functionaliteit. Met een prijsstelling die motorrijders zal verleiden over te stappen de ‘dark side’.... of althans, de Dark Side van Amerika dan.

Zoals alle Chief-modellen beschikt de Dark Horse ook over de Thunder Stroke 111 motor. Het chassis leent dit nieuwe model van de Indian Chief Classic. ABS, sleutel met afstandsbediening, elektronische cruise control en een garantietermijn van 5 jaar zijn standaard.

Vanaf de lente en zomer van dit jaar zijn er 40 accessoires beschikbaar om elke Indian Chief Dark Horse een heel eigen uiterlijk te geven. Zo zijn er een ape hanger-stuur, speciale luchtfilters, spatbordbevestigingen, een slip-on uitlaat met zwarte hitteschilden en uiteinden en speciale spatbordaccessoires voor een compleet zwarte look.

Indian Chief Dark Horse

De Indian Chief Dark Horse is standaard een eenzitter, maar een bijrijderszadel met voetsteunen is beschikbaar binnen het Genuine Indian Motorcycle Accessory-pakket. Voor meer informatie: www.IndianMotorcycle.com.