Zoeken

Moto Mondo haalt Hyosung terug naar Benelux

14 november 2018
Moto Mondo, de Nederlandse importeur van MV Agusta, Mash en SWM heeft Hyosung aan z'n gamma toegevoegd. Het in 1978 opgerichte Zuid-Koreaanse motormerk keert daarmee terug naar de Benelux en introduceert om mee te beginnen één model, de Aquila GV125 S Bobber.

Een Custom met een volwassen uiterlijk, maar dan voor het A1 rijbewijs, zo omschrijft Moto Mondo de Hyosung Aquila GV 125 S Bobber - wat trouwens een enorme mond vol is, probeer dát maar eens een hele avond vol te houden op een verjaardagsfeestje. 

De vloeistofgekoelde 125cc V-Twin, die vanaf nu dus leverbaar is in twee kleuren, zwart en groen, zal in de zomer van 2019 worden gevolgd door een 300cc Bobber, terwijl voor 2020 twee neo-retro modellen in 125cc en 300cc op de planning staan. 

De Aquila GV 125 S Bobber (gaat 'ie weer) gaat bij ons voor € 5.499 over de toonbank en dat is inclusief de onvermijdbare kosten. Bij onze zuiderburen hoeft er slechts € 4.490 te worden afgetikt, maar daar komen daar dan nog wel de onvermijdbare kosten bij. 

Aan een website en social media kanalen wordt momenteel nog hard gewerkt. In eerste instantie zal de Bobber via het Mash dealernetwerk leverbaar zijn, het netwerk zal in de toekomst met nieuwe dealers worden uitgebreid.