Zoeken

Ducati start mediaoffensief voor onthulling Scrambler

12 september 2014
In navolging van Kawasaki is ook Ducati een mediaoffensief gestart om de nieuwe Scrambler onder de aandacht te brengen. Tot aan de presentatie, die voor 20 september om 18:00 uur staat gepland, zal via verschillende sociale media een intensieve introductiecampagne worden gevoerd. De Scrambler zal vanaf begin 2015 verkrijgbaar zijn.

Ducati 2015 Scrambler

Wat Kawasaki kan, kunnen wij beter, zal ongetwijfeld de gedachte zijn geweest bij de intensieve introductiecampagne die Ducati voor de onthulling van de nieuwe Scrambler is opgestart. Waar het bij Kawasaki beperkt is gebleven bij een nieuwe website waar om de zoveel dagen een nieuw YouTube filmpje wordt gepost, is Ducati voor de Scrambler op Facebook, Tumblr, Vimeo en ook Instagram een speciale Scrambler pagina gestart.

Via dat laatste sociale medium zal binnenkort een serie worden gepubliceerd met artistieke foto’s van de Scrambler en een aantal foto’s van de technische en creatieve medewerkers van het project. Elke dag, tot en met 30 september, zal er een foto worden gepost van een bij het project betrokken persoon en een detail van de motor, alles in perfecte Scrambler stijl.

De Scrambler moet trouwens niet als een Vintage motor worden gezien. Volgens de Italianen is de Scrambler eerder een herinterpretatie van de legendarische motor uit de jaren '70 van de vorige eeuw, precies alsof Ducati nooit was gestopt met het produceren van de fiets.

De Scrambler is beschikbaar vanaf begin 2015 bij Ducati dealers wereldwijd.