Zoeken

4-daagse trip naar Schotland bij Yamaha Super Tenere

3 maart 2018
Het wil maar niet vlotten met de verkoop van de Super Ténéré en dus is Yamaha een ludieke actie gestart om de verkoop een boost te geven. Wie in de actieperiode zich een nieuwe Super Ténéré Explorer of Super Ténéré Raid Edition aanschaft krijgt van Yamaha een compleet verzorgde 4-daagse reis naar Schotland cadeau. Tenminste, als je d'r snel bij bent.

Waar Honda met de nieuwe Africa Twin wél de juiste 'Dakar' snaar heeft weten te raken bij de motorrijder is Yamaha daar met de Super Ténéré niet echt in geslaagd, ondanks dat het allroad segment onder de vergrijzende motorrijder steeds populairder aan het worden is. Het afgelopen jaar werden er nog geen 40 Super Ténéré's aan de man gebracht, waar bij de concurrentie het verkoopgetal uit drie cijfers bestaat. 

En dus hebben ze bij Yamaha wat ludieks bedacht. Wie in de actieperiode die van 1 maart 2018 tot en met 31 mei 2018 loopt zich een nieuwe Super Ténéré aanschaft krijgt een reis naar Schotland cadeau. Niet zomaar een trip naar Schotland, maar de Schotland Super Ténéré Special 4-daagse reis die Horizon Motor Reizen speciaal voor Yamaha organiseert.  

Dat klinkt op zich als een goed plan, ware het niet dat de actie alleen geldt voor de uitvoeringen met alle toeters en bellen Super Ténéré Explorer en Super Ténéré Raid Edition, en dat er voor die Schotland Super Ténéré Special maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. En dat is dan weer jammer...