Zoeken

Zaterdag 4 juni start inschrijven 2016 Red Bull Knock Out

31 mei 2016
Zaterdag 19 november 2016 wordt het strand van Scheveningen weer het decor van de zwaarste strandrace ter wereld: Red Bull Knock Out. Vanaf zaterdag 4 juni 10.00 uur is het voor iedere motocrosser vanaf 16 jaar met een KNMV licentie mogelijk om zich in te schrijven.

Red Bull Knock Out

In tegenstelling tot afgelopen jaar is de Red Bull Knock Out dit jaar één racedag: met kwalificaties én de finale op zaterdag. Het wordt daarmee een nog zwaardere race voor de deelnemers en voor de bezoekers een complete dag met motocrossspektakel.

Wel wordt er net als vorig jaar een volledig weekend georganiseerd. De technische keuring van de motoren vindt op vrijdag plaats. Zaterdag wordt er een volledige dag gecrosst. En na de zware racedag is er de mogelijkheid om nog een nacht te blijven en op zondag rustig bij te komen in Den Haag.

Overnachten kan dit jaar bij Duinrell in Wassenaar. Met pendelbussen worden de riders, mechanics en de supporters op zaterdag naar de start gebracht en terug naar Duinrell. Bij het online inschrijven is er een optie om hier kampeertickets voor te kopen.

Alle motocrossers die ouder zijn dan 16 jaar en een KNMV licentie hebben kunnen zich vanaf zaterdag 4 juni 10.00 uur inschrijven via www.redbullknockout.nl. Deelname aan de Red Bull Knock Out kost € 100,- voor één rider en één mechanic. Riders die op dit moment nog geen KNMV licentie hebben, kunnen deze eenvoudig aanvragen via de KNMV.

Net als vorig jaar wordt de Red Bull Knock Out live wereldwijd uitgezonden op Red Bull TV. Meer informatie over het raceformat en de track wordt later bekendgemaakt op www.redbullknockout.nl.