Zoeken

Wereldprimeurs tijdens 2018 Moto Guzzi Open House

6 september 2018
De legendarische rode poort aan de Via Parodi 57 in Mandello del Lario gaat op 7 september om 15:00 uur open, een ritueel dat elk jaar Moto Guzzi Open House inluidt, het grootste feest voor alle Guzzisti en liefhebbers van prachtige motorfietsen. Editie 2018 kent twee wereldprimeurs: V85 TT Enduro en V9 Bobber Sport.

Het startschot wordt op vrijdag 7 september om 15:00 uur gegeven met de opening van de winkel en de start van de rondleidingen door het Moto Guzzi-museum, waar de geschiedenis van het merk en 150 zeldzame en representatieve Moto Guzzi-modellen bijeen zijn gebracht. 

In grote showrooms wordt het huidige modellengamma van Moto Guzzi getoond, inclusief de eerste grote primeur: de V9 Bobber Sport, die Moto Guzzi voor het eerst presenteert als hommage aan de bezoekers van het evenement. Met zijn dynamische, agressieve lijnen is de V9 Bobber Sport de sportieve versie van een model dat geliefd is vanwege zijn schitterende vormgeving en uitstekende rijeigenschappen.

Op zaterdag 8 september kunnen bezoekers vanaf 9.30 uur deelnemen aan rondleidingen langs de productielijnen, de montagelijn waar de legendarische tweecilindermotoren worden gebouwd en de historische windtunnel. In de windtunnel staat de tweede wereldprimeur van het evenement: de productieversie van de V85 TT, de eerste middelzware klassieke enduromotor voor grenzeloos toeren. 

Bij deze unieke motorfiets zijn de kenmerkende fraaie lijnen van Moto Guzzi gecombineerd met geavanceerde technologie, hoge prestaties en een uitmuntend rijgedrag. Om 11.30 uur zullen alle ogen gericht zijn op het Moto Guzzi Village, waar een talkshow wordt gehouden met speciale gasten die de nieuwe Moto Guzzi-modellen en de passie voor personalisering zullen bespreken. 



Ook dit jaar komt de inwendige mens niets tekort dankzij een breed aanbod aan streetfood dat in vijf verschillende minitrucks zal worden bereid volgens de beste tradities uit de Italiaanse keuken.

Om 09.30 uur beginnen de proefritten vanuit de Village. Alle modellen uit het Moto Guzzi-assortiment zullen beschikbaar zijn voor een rit langs een route die uitgezet is om de eigenschappen van de machines te leren kennen, tegen de achtergrond van het prachtige Comomeer. Bij de proefritten is een hoofdrol voorzien voor de V7 III Limited, de nieuwste speciale uitvoering van de "seven-fifty" uit Mandello, waarvan slechts 500 genummerde exemplaren zijn gebouwd.

Op zondag 9 september is het evenement opnieuw om 9.:30 uur open voor het publiek en start een serie rondleidingen langs de productielijnen, de motormontagelijn en de windtunnel. Om dezelfde tijd beginnen de eerste proefritten en gaat de winkel open. 

Moto Guzzi geeft speciale aandacht aan leden van The Clan, de officiële Moto Guzzi-gemeenschap waar meer dan 30.000 gepassioneerde liefhebbers van het iconische Italiaanse merk bij zijn aangesloten. Meld u aan en ontdek alle exclusieve privileges online op www.theclan.motoguzzi.com, of tijdens Open House bij de speciale balies.


Op de website van het merk met de adelaar, www.motoguzzi.com, zijn alle programma-updates en geplande evenementen te vinden. En mocht je dit jaar niet bij machte zijn om naar Mandello te gaan, geen nood, wij zijn wel van de partij.