Zoeken

Vette actie: Win een Ducati

12 september 2019
Bij Ducati hebben ze een ludieke actie bedacht, waarbij als hoofdprijs een Hypermotard 950 in speciale kleuren te winnen is. Of een MotoGP Experience Jerez 2020. Onder andere. D'r is slechts één eis waaraan je moet voldoen: je moet op z'n minst één Ducati in bezit hebben, en dan hebben we het niet over een schaalmodel.

De loyaliteit van de klant belonen, dat is volgens Ducati de insteek van de nieuwe wedstrijd genaamd "Join Ducati". De enige eis om kans te kunnen maken op het bizar vette prijzenpakket is in het bezit van een Ducati te zijn. Hoe meer Ducati's je hebt, hoe meer kans dat je maakt op een prijs.

De prijzen liegen er bij deze actie niet om. Hoofdprijs is een Hypermotard in speciale kleuren, een kopie van het concept dat op Villa d'Esta 2019 Concours d'Elegance werd gepresenteerd en van een grafisch ontwerp van het Centro Stile Ducati was voorzien dat op urban graffiti was geïnspireerd. 

Daarnaast geeft Ducati 3 Ducati MotoGP Experience Jerez 2020's weg, een unieke ervaring voor twee personen gedurende het MotoGP raceweekend in Jerez de la Frontera, waarin naast accommodatie toegang tot de meest exclusieve zones van het circuit en een meet & Greet met de Ducati MotoGP coureurs is inbegrepen. 

Andere prijzen zijn onder andere 15 1:8 schaalmodellen van het Hypermotard 950 Concept en 10 Redline B2 rugzakken die Ogio exclusief voor Ducati heeft gemaakt. 

Deelnemen is supersimpel. Ga naar de site van Ducati en voor het registratie document in van elke Ducati die je in bezit hebt. Zoals gezegd: hoe meer Ducati's je in bezit hebt, hoe meer kans dat je op een prijs maakt. 

Met de grens van 1 miljoen Ducati's in 2014 bereikt is dat als iedereen meedoet weliswaar een kleine kans, maar nog altijd groter dan de staatsloterij. En bovendien kost deze actie je geen geld... Oh ja, je moet het wel voor 16 december hebben gedaan.