Zoeken

MV Agusta's vanaf heden online te bestellen

9 september 2019
Na het spelletje al eerder met de Superveloce 800 Serie Oro en Brutale 1000 Serie Oro te hebben gespeeld heeft MV Agusta het online ordersysteem naar de complete range uitgebreid, waarmee vanuit de luie stoel elke leverbare MV kan worden besteld.

Een regelrecht succes bij fans en verzamelaars noemt MV het online ordersysteem dat voor de lancering van de Superveloce 800 Serie Oro en de Brutale 1000 Serie Oro was geïntroduceerd. En dat geloven we direct, zeker bij gelimiteerde modellen is het dé manier om iedereen waar ook ter wereld dezelfde kans te geven de motor te kunnen kopen. 

MV Agusta is niet het eerste merk dat van een online ordersysteem gebruik maakt, die eer ging bij het inluiden van het nieuwe Millennium naar Ducati, dat op 1 januari 2000 om 00:01 uur GMT precies de online verkoop van de MH900e opende. De eerste serie van 1000 stuks was binnen 31 minuten uitverkocht. 

Sindsdien hebben meerdere merken gebruik van online ordersystemen gemaakt, onder andere Yamaha met de V-Max en YZF-M1R, Honda met de RC-213VS en Ducati met de Superleggera 1199 en 1299, maar dat waren net als die MH900e gelimiteerde modellen met een hoge heb-factor. 

MV Agusta is nu wél het eerste merk dat het online ordersysteem voor alle modellen heeft opengezet en we denken dat dat nog helemaal niet zo'n stom idee van de Italianen is geweest. Soms lijkt het wel alsof in Schiranna meer bijzondere gelimiteerde edities dan standaard modellen worden gemaakt (denk bijvoorbeeld aan de Brutale 800 Pirelli of Brutale 800 LH44). Bovendien zijn de standaard modellen op zich al vet genoeg. 

Vanuit je luie stoel kun je dus vanaf nu elke leverbare MV Agusta bestellen. Via de website van MV wordt je doorgelinkt naar een nieuwe sectie van het portaal, waar de motor kan worden gereserveerd. Het systeem stuurt dan automatisch een berichtje naar de dichtstbijzijnde MV dealer die contact met je opneemt om het verkoopcontract af te ronden.

Timur Sardarov, CEO MV Agusta:
We geloven dat het digitale ecosysteem de sleutel is naar wereldwijde groei en het versterken van onze klantenrelatie. Vanaf vandaag maken we het gemakkelijker om klanten en ons wereldwijde dealernetwerk met elkaar in verbinding te stellen door gebruikers de mogelijkheid te bieden om direct vanaf mvagusta.com te bestellen.