Zoeken

Motor Venray per direct Suzuki dealer

26 maart 2015
Suzuki fans kunnen vanaf nu ook in Noord-Limburg terecht. Motor Venray is namelijk per direct aan het dealernetwerk van Suzuki toegevoegd.

Suzuki-Motor-Venray

De verkoopstart van Suzuki motoren komt niet alleen net op tijd voor het begin van het nieuwe seizoen, maar tevens net op tijd voor de nieuwe GSX-S1000 die deze week in het Spaanse Alicante aan de wereldpers wordt gepresenteerd.

Erik Kuijpers, eigenaar van Motor Venray:
We zijn heel blij dat we Suzuki Motoren toe kunnen voegen aan ons merkenaanbod. Een grote eer en natuurlijk ook een blijk van waardering voor onze service en professionaliteit. Het is bovendien een prachtige aanvulling op ons assortiment. Voor elke klant en voor elk budget hebben we nu een passend aanbod.
Natuurlijk staan ook de nieuwste Suzuki’s klaar voor een proefrit! Om de honger een beetje te stillen van alle mooie acties die wij het Open Dag weekend hebben, zorgen wij voor een lekkere versnapering.

Om het nieuwe seizoen én het Suzuki dealerschap in te luiden heeft Motor Venray op 28 en 29 maart open dag, waar van korting op kleding en aantrekkelijk geprijsde motoren kan worden geprofiteerd.

Suzuki Nederland Sales Manager Theo Kruythof:
We zijn zeer content dat Motor Venray voortaan Suzuki vertegenwoordigt en we hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en langdurige samenwerking.