Zoeken

Honda pakt uit met Honda Deals

21 mei 2019
Wat temperatuur betreft is het voorjaar de laatste weken vooral guur en koud, maar bij Honda hebben ze nu al de zomer in de bol. In mei en juni heeft Big Red verschillende acties op de Africa Twin, CB650R, CB1000R, Fireblade en de Gold Wing, met kortingen tot wel € 3.500.

Te beginnen met het laatste, bij aankoop van een nieuwe Gold Wing Touring (in het zwart) of Touring Deluxe (in het rood) geeft Honda de actieperiode een inruilpremie van € 1.250. Nu denken we niet dat het ineens storm zal gaan lopen voor een nieuwe Gold Wing, simpelweg omdat het een nichemarkt is, maar voor de andere acties zou wel eens meer interesse kunnen zijn. 

Zo geeft Honda een korting van maar liefst € 3.500 op een nieuwe Fireblade of Fireblade SP, en dat is meer dan 10% van de nieuwprijs af. Bij de nieuwe CB1000R en CB1000R+ krijg je momenteel een gratis Akrapovic einddemper cadeau, terwijl de nieuwe CB650R met gratis Neo Sports Café pakket wordt uitgeleverd. 

Tot slot Honda's avontuurlijke fietsen Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports, wat in onze ogen wel eens de enige serieuze optie zou zijn om dwars door Afrika mee naar Kaapstad te gaan. Op beide modellen ontvang je nu een korting van € 900,-. 

Meer informatie bij de Honda dealer, of op de speciale actiewebsite.