Zoeken

BIHR breidt uit naar Duitsland (en nog verder)

10 juli 2019
BIHR breidt zijn activiteiten in Europa uit en betreedt voor het eerst de Duitse markt. De nieuwe Duitse dochteronderneming richt zich volledig op de verkoop van motorkleding en helmen voor motor- en scooterrijders. Ook is nieuwe verkoopactiviteiten gestart in Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Slovenië.

In juli 2019 begint BIHR - naar eigen zeggen Europa's grootste distributeur van motor en scooteronderdelen, accessoires, kleding en helmen - met de verkoop van motorkleding en helmen in Duitsland, een van de grootste en belangrijkste markten in Europa. 

Er zijn nieuwe exclusieve overeenkomsten getekend met bekende kleding- en helmenmerken. Een team van vertegenwoordigers gaat vanaf nu de relaties onderhouden met de Duitse dealers. Deze dealers zullen worden bevoorraad vanuit een groot, modern magazijn in Bartenheim, dichtbij de Duitse grens. De startfase zal eind september worden voltooid. 

Daarnaast heeft BIHR aangekondigd dat het ook verkoopactiviteiten voor zijn accessoires en motorkleding heeft opgestart in Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Slovenië. Het distributiebedrijf streeft op die manier naar een geografische herpositionering in Europa.

Christophe Piron, CEO van BIHR: 
"We zijn zeer verheugd met de opening van onze nieuwe vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Slovenië. Dankzij de versterking van onze kernactiviteiten op het gebied van motoronderdelen, -accessoires, -kleding en -helmen kunnen wij de huidige groei versnellen met een uitbreiding van onze geografische aanwezigheid, dit is een belangrijke maatregel om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden."