Zoeken

BCA nieuwe partner voor ANWB Verkoopservice

4 april 2017
De ANWB Verkoopservice gaat samenwerken met BCA Autoveiling. Met haar expertise op het gebied van taxatie en in- en verkoop van auto’s en motoren zorgt BCA Autoveiling voor een gegarandeerde prijs voor de inruil- auto of motor.

 
Links, Iede Aukema, directeur BCA Autoveiling, rechts Frits van Bruggen, hoofddirecteur ANWB

ANWB-leden die dit bod accepteren kunnen terecht bij één van de inleverpunten, een Wegenwachtstation of een vestiging van Logicx bij hen in de buurt.
 
De ANWB begon de ANWB Verkoopservice in november 2010. Leden van de ANWB krijgen met deze online-service de mogelijkheid om hun eigen auto of motor eenvoudig en snel - binnen één dag- te verkopen tegen een gegarandeerde prijs, zonder vervelende en tijdrovende onderhandelingen. 

Uit ANWB-onderzoek blijkt dat meer dan helft van de Nederlanders opziet tegen de onderhandelingen bij het inruilen van hun auto.
 
De nieuwe partner van de ANWB Verkoopservice, BCA Autoveiling in Barneveld, is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen. De BCA Groep heeft vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.
 
Kijk voor meer informatie op www.anwb.nl/verkoopservice