Zoeken

26 september Kawasaki KX Event MC Lille

5 september 2018
De R zit weer in de maand, en dus is er weer volop actie in de motocross wereld. Kawasaki Benelux trapt af met het Kawasaki KX Event, dat dit jaar op woensdag 26 september op het circuit van MC Lille net over de grens bij Turnhout in België zal worden gehouden.

Het Kawasaki KX Event belooft boordevol actie te zitten; niet alleen kun je zelf de nieuwe KX450 of de in de woorden van Kawa zelf verbluffend snelle KX250 en KX85-II testen, ook kun je al je vragen afvuren op de diverse professionele raceteams en technische partners die aanwezig zijn. Daarnaast staan ook alle Kawasaki KX dealers voor je klaar om je uitvoerig te informeren over de nieuwe modellen. 

Motocrosscircuit “de Breugelheide” in Lille is een overzichtelijke baan is voorzien van een relatief harde ondergrond, waardoor ook de minder gevorderde rijders goed rond kunnen komen en een optimale Kawasaki ervaring kunnen opdoen. Om mee te doen aan het Kawasaki KX Event dien je in het bezit te zijn van een geldige cross licentie. 

De toegang tot het Kawasaki KX Event is helemaal gratis, voor het maken een testrit dien je je wel van te voren aan te melden via www.kawasaki.nl, maar wees er wel snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.