Zoeken

20 september 2e BMW Motorrad Day in Nederland

2 maart 2015
In navolging van de internationale BMW Motorrad Days, die elk jaar begin juli in Garmisch-Partenkirchen worden gehouden, kent Nederland sinds 2013 een eigen variant: de BMW Motorrad Day Nederland. Het tweejaarlijkse motorspektakel wordt dit jaar op zondag 20 september georganiseerd.

BMW Motorrad Day

De eerste BMW Motorrad Day in Nederland vond in 2013 plaats en was volgens BMW een dusdanig succes, dat het een tweejaarlijks evenement werd. Meer dan 2.500 BMW motorrijders meldden zich in 2013 bij dit eerste BMW evenement, dat toen werd gehouden bij het BMW Driving Experience Center in Zandvoort.

Ook dit jaar krijgen eigenaren van BMW motorfietsen een uitnodiging om naar de manifestatie te komen. In tegenstelling tot Zandvoort is dit jaar echter voor een andere locatie gekozen, die later bekend wordt gemaakt.

Op de BMW Motorrad Day staat het complete gamma van BMW klaar voor proefritten. Ook staan er spectaculaire demonstraties, workshops en clinics op de planning. Bezoekers staat volgens BMW een boeiend en gevarieerd programma te wachten.