Zoeken

Dorna maakt startveld WK Superbike bekend

Dorna heeft de voorlopige startlijst van het WK Superbike bekend gemaakt. Met 21 coureurs is het startveld niet extreem groot, maar voor het eerst staan er nu maar liefst 8 merken aan de start.

Joey Thompson op Paton S1-R fabrieksracer in Lightweight TT

Joey Thompson rijdt het volgende Road Racing seizoen op een Paton S1-R fabrieksracer. Het jonge talent heeft een contract getekend met Ian Lougher, die sinds 2015 het officiële Paton fabrieksteam runt.

Ian Hutchinson en Lee Johnston naar Honda Racing Team

Na een ronduit teleurstellend 2017 seizoen heeft Honda Motor Europe voor het komende Road Racing seizoen een compleet nieuw team aangekondigd. Het Britse succesvolle Honda team heeft niemand minder dan zestienvoudig TT winnaar Ian Hutchinson gestrikt, als teamgenoot van de eveneens nieuwe Lee Johnson.

Horst Saiger switcht naar Yamaha

Horst Saiger en het Saiger Racing team zijn voor het komende Road Racing seizoen van Kawasaki op Yamaha overgestapt. De snelle coureur uit Oostenrijk heeft hiertoe een contract getekend met de Zwitserse Yamaha importeur Hostettler.

Herstel blessure Aleix Espargaro voorspoedig

De wintertest in Jerez heeft moeten laten schieten, maar Aleix Espargaro is goed aan het herstellen van de blessure aan zijn linkerhand, die hij opliep in de race van Phillip Island.