Zoeken

Tech3 en Yamaha in 2019 uit elkaar

Deze heeft waarschijnlijk niemand zien aankomen. Na twintig jaar intensieve samenwerking gaan Yamaha en Tech3 aan het eind van dit seizoen uit elkaar, zo heeft het Franse team zojuist bekend gemaakt.

Marc Marquez nieuwe Tiscot ambassadeur

Marc Márquez is niet alleen de jongste viervoudige MotoGP wereldkampioen, eenmalig Moto2 en eenmalig 125cc wereldkampioen, sinds kort is hij een nieuw lid van de Tissot-familie. Zijn uithoudingsvermogen, vaardigheid en doorzettingsvermogen maken van hem de ideale ambassadeur voor Tissot, de Officiële Tijdwaarnemer van MotoGP.

Francesco Bagnaia in 2019 naar Pramac Ducati

Silly season lijkt steeds vroeger te beginnen. Nadat onlangs Yamaha het contract met Maverick Vinales verlengde heeft Pramac nu al de eerste coureur voor 2019 aangekondigd. Het Ducati fabrieksondersteunde team is een overeenkomst aangegaan met Francesco Bagnaia voor het 2019 en 2020 seizoen.

ChromeBurner Motorgear hoofdsponsor Wayne's Racing Team

ChromeBurner Motorgear is dit seizoen de hoofdsponsor van Wayne’s Racing Team. Met een tweejarige overeenkomst is er een stabiele basis gelegd voor de toekomst. Door deze samenwerking gaat het team nu verder als ChromeBurner Wayne’s Racing Team tijdens de Europese rondes van het World Supersport kampioenschap.

Hafizh Syahrin naar Tech3 MotoGP

Hafizh Syahrin rijdt dit jaar voor Monster Yamaha Tech3 in de MotoGP. De 23-jarige coureur uit Maleisië vervangt binnen het Franse team Jonas Folger, die als gevolg van het vermoedelijke Epstein Barr virus dit seizoen een sabbatical heeft moeten nemen.