Zoeken

Kawasaki Nieuws Show 25-26 november Soeserberg

Kawasaki gaat eind volgende maand flink uitpakken. In het Nationaal Militair Museum in Soesterberg worden twee dagen niet alleen 6 fonkelnieuwe modellen, maar de comlete 2018 line-up gepresenteerd op meer dan 650 m2 vloeroppervlak.

KTM onthult 2018 Freeride E-XC

In Hangar 7, de naast het vliegveld van Salzburg gelegen hangar van Red Bull heeft KTM de nieuwe Freeride E-XC gepresenteerd. De nieuwe Freeride E-XC is volgens KTM nu nog beter met een 24 pk elektromotor en een nieuw PowerPack dat maar liefst 50% in capaciteit is vergroot.

Honda teast Neo Sports Cafe op YouTube

Honda gaat zich ook op de markt van neo-klassieke motoren begeven. Op YouTube heeft Big Red een tweede teaservideo gepost van de Neo Sports Café, die de komende maand op de EICMA in Milaan zal worden onthuld.

Enorme mijlpaal: 100 miljoenste Honda Super Cub

Bij Honda hebben ze vandaag op een enorme taart getrakteerd. De cumulatieve wereldwijde productie van de Honda Super Cub series heeft namelijk de ongekende mijlpaal van 100 miljoen units gehaald. Om dat te vieren was een ceremonie georganiseerd in de Kumamoto fabriek in Japan, waar de Super Cub wordt geproduceerd.

19 november Triumph Preview Event

Normaal gesproken zou voor de meeste motorrijders de Motorbeurs Utrecht of het Salon in Brussel pas de eerste gelegenheid zijn geweest, maar dat duurde Triumph te lang. Om het 2018 nieuws zo snel mogelijk onder de aandacht te krijgen organiseert Triumph op zondag 19 november in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg het Triumph Preview Event.