Zoeken

Sportieve stickersets voor Suzuki GSX-8S en GSX-8R

Persoonlijk vinden we de looks nog helemaal niet zo verkeerd - en zeker niet die van de 8R, maar voor diegenen voor wie het wel wat pittiger had mogen zijn heeft Suzuki een aantal unieke stickersets bedacht: 8 verschillende sets voor de GSX-8R en maar liefst 10 voor de GSX-8S.

2025 Panigale V4S: 1100cc en dubbelzijdige achterbrug

Sinds de lancering van de 916 zijn de enkelzijdige achterbrug en Ducati onmiskenbaar met elkaar verbonden, maar dat zou binnen afzienbare tijd wel eens kunnen gaan veranderen. Volgens de laatste geruchten keren de Italianen bij de komende Panigale V4 generatie namelijk terug naar de dubbelzijdige achterbrug.

Vespa 140 of Piaggio: jubileummodel ter viering 140 jaar PIaggio

In 1884 werd in Italië Piaggio opgericht en dat betekent dat dit jaar de 140e verjaardag wordt gevierd. Reden voor feest en dus pakt Piaggio uit met een speciale en unieke Vespa, volgens de Italianen de meest exclusieve ooit in de geschiedenis van de meest beroemde en geliefde scooter in de wereld.

18-21 april Vespa World Days in Pontedera

Het komend weekend is Pontedera, geboorteplaats en productielocatie van Vespa sinds 1946, toneel voor de Vespa World Days. Deze wereldberoemde Vespa rally staat op het punt om een van zijn grootste edities ooit te organiseren in zijn zeventigjarige geschiedenis. De eerste editie vond plaats in 1954 in Parijs.

Moto Mondo wordt Benelux importeur QJMOTOR

Importeur Moto Mondo, importeur van onder andere Moto Morini en Royal Enfield, heeft z'n portfolio uitgebreid met het Chinese merk QJMOTOR, onderdeel van de vooraanstaande Geely groep. Vanaf 1 mei 2024 zullen QJMOTOR modellen in de Benelux leverbaar zijn.