Zoeken

Suzuki maakt prijs SV650X Caferacer bekend

Suzuki heeft de prijs van de SV650X Caféracer bekend gemaakt. Voor de aangepaste versie van de kleine naked moet € 8.299 worden neergelegd en dat is 600 euro meer dan een gewone SV.

Brembo verschaft helderheid terugroepactie rempomp

Brembo heeft meer duidelijkheid verschaft in de recente recall van de PR16 rempomp. Volgens de Italiaanse fabrikant heeft de recall alleen betrekking op rempompen die aan motorfabrikanten zijn geleverd en niet de losse verkoop.

Kleine groei voor Ducati in 2017

Ducati heeft opnieuw een goed jaar achter de rug, maar de rek lijkt er wel een beetje uit. Wereldwijd werden in 2017 bijna 56.000 motoren afgezet en dat zijn er slechts een handjevol meer dan in 2016, toen ook al slechts een groei van 1,2% werd genoteerd.

2017 opnieuw recordjaar voor KTM

De voorlopige kerncijfers van het bedrijfsjaar 2017 moeten nog worden gepubliceerd, maar vooruitlopend daarop heeft KTM alvast bekend gemaakt het afgelopen jaar zeker niet slecht te hebben geboerd. Wat volume betreft werd een groei van 17% gerealiseerd.

NL Edition pakket voor Versys 1000

Het blijft een vreemde eend in de bijt, maar dan wel een eend die tegenwoordig een stuk appetijtelijker oogt. Waar we 't over hebben? De Kawasaki Versys 1000, waarvoor Team Green een 'NL Edition pakket' heeft uitgebracht. Uiteraard exclusief voor de Kawasaki dealer in Nederland.