Zoeken

KTM 2024 RC 8C: meest gelimiteerde oplage ooit

Na een eerste succesvolle editie in 2021, die binnen enkele minuten was uitverkocht, heeft KTM er een terugkerend model van gemaakt. En dus hebben de Oostenrijkers nu de derde editie aangekondigd van de RC 8C, de track-only supersport die in een beperkte oplage van 100 stuks is geproduceerd.

Aston Martin Brough Superior #8 AMB 001 Pro wordt geveild

De gelimiteerde oplage van slechts 88 stuks is nog niet uitverkocht, maar dat heeft de eigenaar van nummer 8 er niet van weerhouden om 'm ter veiling aan te bieden, in de hoop er een aardige cent aan over te houden. De komende maand wordt namelijk op de Iconic Auctioneers Shuttleworth Spring Motorcycle Sale een 2023 Aston Martin Brough Superior AMB 001 Pro ter veiling aangeboden.

Mash voegt tweede zijspan aan gamma toe: B-Side 500

Ten opzichte van motorfietsen is de markt voor zijspannen slechts een zeer kleine niche, maar dat heeft de Fransen bij Mash er niet van weerhouden een tweede zijspan te lanceren: de B-Side 500. Dezelfde klassieke looks, maar dan aangedreven door een beduidend sterkere 494cc paralleltwin.

Husqvarna kondigt Svartpilen 801 aan

Hij heeft langer op zich laten wachten (en is anders) dan verwacht, maar twee jaar na de lancering van van de Norden 901 gaat er eindelijk een LC8c versie komen van de Svartpilen, die op 19 maart als Svartpilen 801 zal worden onthuld. In aanloop daarop heeft Husqvarna alvast eerste beelden en summiere informatie vrijgegeven.

Game Over Cycles bouwt motorversie James Hetfield's "Slow Burn"

Game Over Cycles, Custom Builders uit Polen, hebben een wel heel bijzondere Custom motorfiets ontwikkeld: een Custom geïnspireerd op de 1936 Auburn Bobtail Speedster "Slow Burn" van Metallica zanger en oprichter James Hetfield.