Zoeken

Test Ducati Streetfighter S

VECHTEN met de STRAAT

18 augustus 2009
Inhoudsopgave
Test Ducati Streetfighter S
2: Ronde 1
3: Ronde 2
4: Ronde 3
5: Ronde 4
6: Ronde 5
7: Technische gegevens

SF0008.jpg


In de linkerhoek: De titelverdediger, de koning van de klasse, de ongeëvenaarde. Heeft meer gevechten gezien dan ieder ander, is verrassend veelzijdig en bij tijd en wijle uitzonderlijk venijnig. De kampioen behoeft geen verder introductie, wie kent hem niet; De straat!

In zijn hoedanigheid als drager van elk gevecht komt de straat in vele gedaantes, maar de meest bekende en populaire zijn de kronkelende bergwegen wereldwijd. Liefst in onberispelijke staat, maar niet te vermijden van tijd tot tijd voorzien van verrassende elementen als blinde bochten, strepen en putdeksels, veranderende weersomstandigheden, verkeer en zeer wisselende hoeveelheden grip. Wil je hiervan winnen dan zul je van zeer goeden huize moeten komen.

In de rechterhoek: De jongeling, de nieuwe lichting, de beste van zijn klas en de uitdager: Ducati’s Streetfighter S. De jonge ‘rookie’ is er helemaal klaar voor en loopt over van zelfvertrouwen, verzekerd als hij is dit epische gevecht als overwinnaar te kunnen beslechten. Alleen dat al is een daverend applaus waard, dames en heren! Handjes op elkaar voor de uitdager van vanavond: Ducatiiiii Strrrrrrrrrrrrreetfighterrrrrrr S!!!!!!!

Tekst: Vincent Burger
Foto's: Vincent Burger, Arco van Akkeren