Zoeken

Kawasaki KLE 500 2005

Pagina 5

15 september 2005
Inhoudsopgave
Kawasaki KLE 500 2005
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

Conclusie

De KLE: een motorfiets die je verrast. De rijbaarheid is onbetwistbaar, de remmen zijn, nou ja, ronduit klote, geen ander woord voor. De zit is zeer goed voor sologebruik, enkel de armen worden wat voelbaar op de lange ritten. De grondspeling is goed genoeg; de

Verbruik Het verbruik van de KLE viel niet tegen; bij stevig doorrijden lag het ergens rond 1 op 13,1, bij rustig rijden daalde dat tot een acceptabel 1 op 16,2. Gemiddeld was dat ongeveer 1 op 14,8.

steuntjes waarschuwen ruimschoots op tijd voor het "einde" van de banden. De spaakwielen en all road banden maken de fiets uitermate geschikt voor semi offroad werk en ook op hoge snelheid is er geen enkel probleem. De achterrem mag met naam en toenaam geroemd worden. Mijn god, nog nimmer zo"n ongelooflijk doseerbare achterrem tegengekomen. Eerlijk is eerlijk, je hebt hem wel nodig, maar wat je mist op de voorrem maakt de achterrem volledig en meer dan goed. Doseerbaar als de voorrem van een GSXR750, een groter compliment kan ik niet geven.

Dit vonden we goed
  • Rideability
  • Allemanskarakter
  • Achterrem Dit vonden we minder
  • Voorrem
  • Niet standaard 25 KW