Zoeken

ChromeBurner Motorgear hoofdsponsor Wayne's Racing Team

21 februari 2018
ChromeBurner Motorgear is dit seizoen de hoofdsponsor van Wayne’s Racing Team. Met een tweejarige overeenkomst is er een stabiele basis gelegd voor de toekomst. Door deze samenwerking gaat het team nu verder als ChromeBurner Wayne’s Racing Team tijdens de Europese rondes van het World Supersport kampioenschap.

ChromeBurner Motorgear is een internationale retailer van motorkleding en helmen die gevestigd is in Waalwijk. De kersverse hoofdsponsor wil via deze weg zijn naamsbekendheid onder een breed publiek verhogen in binnen- en buitenland. Voor Wayne’s Racing Team is de samenwerking met dit internationale en dynamische bedrijf een ideaal scenario, waarbij de doelstellingen voor ChromeBurner en Wayne’s Racing Team perfect op elkaar aansluiten.

Afgelopen seizoen was ChromeBurner al een persoonlijke sponsor van de coureur uit Lopik. Doordat Wayne Tessels met zijn eigen raceteam terug is in de paddock werden er gesprekken gestart om de samenwerking met ChromeBurner verder uit te breiden en te versterken. Het Kawasaki-team van Tessels is dan ook ontzettend trots met deze overeenkomst. Met de komst van de hoofdsponsor kan het team tevens de kleurstelling voor het seizoen 2018 presteren.

Wayne Tessels: “We zijn als team ontzettend blij om dit nieuws te kunnen delen. Komend jaar zijn we terug met ons eigen team en om dan direct een ambitieus en snelgroeiend bedrijf als ChromeBurner als hoofdsponsor te hebben past perfect in onze toekomstvisie. Daarnaast ben ik ook trots om onze kleurstelling voor het seizoen te presenteren. We zien als team een mooie toekomst tegemoet met onze trouwe groep sponsoren! Ik kan niet wachten tot het seizoen gaat beginnen.”

Nicky Verkuijlen (ChromeBurner): "Toen Wayne bij ons kwam met zijn plannen voor 2018 en 2019 waren wij meteen enthousiast. Na twee jaar actief te zijn geweest als sponsor van Wayne, zijn wij extreem trots om dat nu naar een hoger plan te tillen en als hoofdsponsor op zijn ZX-6R te staan! Zijn ambitie en mentaliteit passen bij hoe wij als bedrijf werken en wij ondersteunen hem graag om zijn doelstellingen de komende twee jaar te behalen. We weten wat Wayne kan met een 600 en kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar de start van het seizoen in Aragón!"