Zoeken

Rintje Ritsma start in 2016 KTM 690 DUKE BATTLE

28 oktober 2015
Rintje Ritsma gaat het volgend jaar van start in de nieuwe KTM 690 DUKE BATTLE. Deze door KTM Nederland opgezette nieuwe raceserie zal in 2016 haar intrede maken naast de succesvolle RC 390 Cup.

Rintje Ritsma_DUKE690

De exacte kalender van de 2016 690 DUKE BATTLE en de RC 390 Cup zal eind november door de organisatie bekend worden gemaakt, maar in totaal zullen het negen evenementen zijn in landen als Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en een voorjaarstraining in Spanje.

De voormalig succesvol langebaanschaatser en viervoudig kampioen allround is zelf erg enthousiast over de 690 Duke R, welke hij eerder in oktober op het circuit van Zolder in België testte.

690 DUKE BATTLE – Betaalbaar racen op hoog niveau.
De 690 Duke R heeft een machtig eencilinderblok en een licht en compact rijwielgedeelte: rauwer en puurder kan niet. Met een sensationele wendbaarheid, een indrukwekkend vermogen en een agressieve styling waar geen andere naked bike aan kan tippen. De 690 Duke R is met zijn robuuste vermogen een mooie upgrade van de RC390.

De RCcup is de basis van het racen, een perfecte opstap. De 690 DUKE BATTLE gaat een stap verder. Het blijft een cup waarbij alle motorblokken aan elkaar gelijk zijn en daarmee is het een betaalbare klasse binnen de motorsport is. Deelname aan de competitie van de 690 DUKE BATTLE is vanaf 16 jaar.

Inschrijven
Wil jij ook deelnemen aan de KTM RC Cup of de KTM 690 DUKE BATTLE of wil je meer weten over de KTM Racecompetities? Geef je dan snel op en mail je naam, leeftijd en telefoonnummer naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Blijf op de hoogte over de KTM RC Cup en de KTM 690 DUKE BATTLE via www.ktmrccup.nl