Zoeken

Dood Simoncelli grote schok MotoGP paddock

Quotes van teams

24 oktober 2011
Inhoudsopgave
Dood Simoncelli grote schok MotoGP paddock
Quotes van teams
Quotes van rijders
Ciao Super Sic

Honda HRC
Vandaag zijn we erg verdrietig te moeten aankondigen dat HRC rijder Marco Simoncelli aan de gevolgen van een raceongeval is komen te overlijden. De 24 jaar oude Italiaan was betrokken bij een incident in de tweede ronde van de Grand Prix van Maleisië. De wedstrijd werd onmiddelijk stilgelegd, en later afgelast. Medische staf was onmiddelijk ter plaatse en hij werd naar het medisch centrum van het circuit vervoerd. Helaas bleken Marco's verwondingen te ernstig en werd hij om 16:56 officieel dood verklaard.

Onze gedachten gaan op dit tragische moment uit naar zijn familie.

De test die voor morgen (vandaag, red.) was gepland met Dani Pedrosa en Casey Stoner op de 2012 prototypes op het circuit van Sepang is afgelast.

Rizla Suzuki
De Grand Prix van Maleisië was vandaag afgelast nadat Marco Simoncelli aan zijn fatale verwondingen die hij in de tweede ronde van de wedstrijd had opgelopen was bezweken.

Iedereen bij Rizla Suzuki is diep geraakt door de tragische gebeurtenis en we willen ons diepste medeleven betuigen aan Marco's familie en vrienden tijdens dit moment van groot verlies.

R.I.P. Marco Simoncelli, 20 januari 1987 - 23 oktober 2011 - een waar tegenstander.

Yamaha MotoGP
Yamaha wenst haar diepste hartbrekende medeleven en sympathie over te brengen aan de familie, vrienden en collega's van Marco Simoncelli, na het tragische ongeval tijdens de Grand Prix van Maleisië. Marco was een waardige tegenstander en een rijzende ster in de MotoGP die door iedereen erg zal worden gemist.

Tech 3 Yamaha
Het Monster Yamaha Tech 3 Team en Tech 3 Racing Moto2 team betuigt haar diepste medeleven aan de familie, vrienden en collega's van Marco Simoncelli, die aan de verwondingen die hij opliep in de Grand Prix van Maleisië is bezweken.

Monster Yamaha Tech 3 rijder Colin Edwards was bij het incident betrokken en liep daarbij een ontwrichte linkerschouder op. De Amerikaan heeft het circuit verlaten om thuis in Amerika aan zijn herstel te beginnen en zijn gedachten en gebeden gaan uit naar Simoncelli en de Gresini familie.

RIP Super SIC - een veel geliefde ster op en buiten de baan.

Marlboro Ducati
Ducati, haar team en haar rijders zijn diep geraakt door het tragedie dat de MotoGP wereld vandaag heeft geraakt, en verzamelt zich rond de familie, vrienden en het team van Marco Simoncelli, die vandaag zijn leven heeft gelaten in een verschikkelijk ongeluk tijdens de Grand Prix van Maleisië.

We zullen Marco altijd herinneren om zijn glimlach, zijn enthousiasme, zijn grote hart en zijn onvoorstelbare emoties die wij de afgelopen jaren mochten ervaren. Hij was een van ons.

Pramac Ducati
Ciao Marco
Je zult altijd in onze harten blijven

Mapfre Aspar Ducati
Het hele Mapfre Aspar team, onder leiding van Jorge Martinez 'Aspar', wil haar diepste medeleven betuigen aan de familie en het team van Marco Simoncelli.

Cardion AB Ducati
Het Cardion AB Motoracing team betuigt haar diepste medeleven aan de familie, vrienden en collega's van Marco Simoncelli, die aan de verwondingen die hij tijdens de race op het Sepang International Circuit had opgelopen is bezweken.

LCR Honda
Vaarwel Marco,
LCR Honda is stil uit respect voor de gemiste vriend Marco.

De gedachten van Toni Elias, Lucio Cechinello en het hele LCR Honda MotoGP team gaan uit naar Marco Simoncelli's familie, vrienden en het hele Gresini team op dit tragische moment.

Het San Carlo Gresini Team van Fausto Gresini was té aangeslagen om te kunnen reageren. Na het verlies van Daijiro Kato in 2003 heeft het team opnieuw een enorme klap te verwerken gekregen. De reactie van het team op haar eigen website was kort maar krachtig.

San Carlo Gresini Honda
Ciao "Super SIC"