Zoeken

HRC onthult 2015 RC213V in Bali

2 februari 2015
Terwijl Casey Stoner in Sepang het 2015 prototype aan het testen was waren Repsol Honda rijders Marc Marquez en Dani Pedrosa naar het tropische eiland Bali afgereisd om de nieuwe RC213V MotoGP racer te onthullen.

BALI HRC-47

Echt spannend is de presentatie van een nieuwe racer nooit, maar voor Dani en Marc zal het ongetwijfeld een lekker uitje zijn geweest voor aanvang van de eerste wintertest die eind deze week op het programma staat. Grootste verschil met de kleurstelling van afgelopen jaar is de prominentere plaats die subsponsor Red Bull heeft gekregen op de fiets.

Marc Marquez:
Het is een lange en drukke winterstop geweest en ik kijk er nu echt naar uit het seizoen te beginnen. Het is geweldig om hier, samen met onze partner Astra Honda, in Indonesië onze motoren te kunnen presenteren, het is hier zo geweldig mooi. Het is mijn eerste keer hier in Bali en het is mooi om alle fans hier te zien en hun enthousiasme voor de MotoGP te voelen. Morgen (maandag, red.) gaan we naar Maleisië, ik heb de afgelopen maand veel getraind om mezelf voor deze twee testen voor te bereiden en ben verheugd weer bij mijn crew te zijn en te zien hoe de fiets het doet na de Valencia test.

Dani Pedrosa:
Het was echt leuk en anders dan anders om onze teampresentatie hier in Bali te hebben, dus dank aan Astra Honda. Ik blijf telkens verbaasd hoe passioneel de fans voor onze sport zijn aan deze kant van de wereld. Ik heb een goede winter gehad, met een mix van ontspanning en training en ben nu klaar en erg gemotiveerd op in een paar dagen in Sepang weer terug op de fiets te zijn.