Zoeken

Verslag 68e EICMA Milaan

Blaren

9 november 2010
Inhoudsopgave
Verslag 68e EICMA Milaan
Good old Times
De showmaster
Er was meer...
Veel meer...
Blaren
De toekomst?

EICMA

Langzaam aan loop ik me de blaren aan mijn voeten. Ik zie nog talloze leuke, frisse jongedames en nog veel meer leuke scooters. Zoals een leuke nieuwe 200cc kloon van de Vespa PX en een leuke nieuwe… Vespa PX. Allebei met een handgeschakelde vierversnellingsbak. Heel apart... Er lopen ook een paar tulbanden bij Piaggio rond… Zou dat iets met elkaar te maken hebben? Een en een is nog steeds twee, voor zover ik weet… Maar langzaam aan geloof ik dat ik het motornieuws wel heb gehad. Suzuki presenteert met veel tamtam en een aantal gespierde danseressen hetzelfde nieuws dat al op de Intermot had gestaan. MV presenteert haar nieuwe F3 in een prachtige lichtgevende kubus. EICMA Aandacht genoeg, maar of 't nou om de F3 te doen is? Wat een prachtige driepitter. De motor is zo mooi gemaakt dat ik de mysterieuze, stijlvolle dames bijna zou missen. Helaas blijft de F3 zelf ook een mysterie, omdat MV vergeten is om persmappen of folders te maken. Het blijft dus bij kijken.
Dan zie ik bij Moto Guzzi behalve de vernieuwde Stelvio’s ook nog een hele leuke special van de California, een soort dikke custom-cruiser. Er staat bij dat die voor iemand speciaal is ontworpen, maar vorig jaar haalden ze dezelfde truc uit met de V7 Sport. Die is er nu ook als definitief model. Dus wees niet verbaasd. Ik vraag er niet naar, want Ryan Air wacht niet… Maar als ik u voor volgend jaar een leuke tip mag geven: kijk niet op internet, maar ga sfeer proeven in Milaan. Met bovengenoemde vliegmaatschappij vlieg je voor €12,- naar Bergamo op en neer vanuit Weese, om 7.30 uur heen en om 20.40 uur terug. Een vermoeiend dagje, maar de geweldige sfeer en de mogelijkheid om de brommers in het echt te zien is dat meer dan waard!

EICMA

EICMA

Aprilia Tuono V4R
EICMAEICMA
Porno op wielen, maar dat wist u ongetwijfeld al. Een uitgebreid nieuwsbericht over Aprilia's langverwachte nieuwe naked was al op Motorfreaks te lezen, vandaar dat we het nu bij deze fraaie beelden houden.
EICMA

EICMA
Het wil maar niet vlotten met Benelli, maar daar moet volgend jaar verandering in gaan komen. Jaja, hebben we dat niet eerder gehoord?

EICMA
Ziet er lekker uit, en die nieuwe MP3 Yourban is ook niet verkeerd.

EICMA
Ook te zien op de Piaggio stand. Alleen jammer dat ze daar een auto achter moeten zetten...

Quadro.jpg
Over vierwielers gesproken... Het Milanese Quadro heeft het MP3 concept nóg iets verder uitgebreid.

EICMA

EICMA

EICMA