Zoeken

Motorfreaks Ride-out

Motorfreaks Ride-out

8 februari 2005
Inhoudsopgave
Motorfreaks Ride-out
Pagina 2
Pagina 3

Circuitrijden

 • De dag: Vrijdag 22 Juli 2005
 • De plaats: Folembray (FR)
 • De gebeurtenis: Motorfreaks Ride-out!
 • In samenwerking met trackdays.be organiseren wij dit jaar voor het eerst de Motorfreaks Ride-out, een sfeervol evenement waarbij circuitrijden centraal staat.

  Fast, Faster, Fastest!

  Ride-out is een evenement dat natuurlijk in het teken van snelheid staat. Een evenement waarbij jij in de gelegenheid wordt gesteld om een dag lekker te gassen op een afgesloten circuit. De Ride-out voor iedereen, van snelle mannen en vrouwen -de experts- tot oefenaars -de beginners-. Voor ieder wat wils dus.

  Gas erop

  Er wordt gedurende de dag in groepen van maximaal twintig personen gereden, waarbij een indeling is gemaakt op basis van de volgende niveaus:

  beginners, gevorderden en experts

  . Alle groepen zullen

  zes

  sessies van elk

  twintig

  minuten kunnen rijden. Dat is meer dan welk ander evenement dan ook! De keuze van het niveau zul je zelf moeten bepalen, maar indien nodig kunnen wij daarin later veranderingen aanbrengen. Een snelle rijder in een langzame groep is net zo vervelend als een langzame rijder in een snelle groep.

  Meer

  Maar de Ride-out is meer. De Ride-out is een evenement waarbij je in de gelegenheid wordt gesteld om enerzijds onbezorgd te kunnen gassen en anderzijds kennis te maken met de Motorfreaks crew. Een unieke kans om zelf te zien wat de rijkwaliteiten van onze redacteurs zijn. Ter afsluiting van het rijden zullen we gezellig de BBQ aansteken, waarbij we onder genot van een hapje en een drankje kunnen napraten over deze schitterende dag. Wil je wel komen kijken, maar niet rijden? Dat kan ook! Het is namelijk mogelijk om alleen voor de BBQ in te schrijven. Overnachten op het circuit behoort tot de mogelijkheden, maar je kunt ook kiezen voor een van de nabijgelegen hotels. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, hebben wij in de pauze nog iets speciaals voor je in petto. Wat dat is houden we nog even geheim, maar het is iets dat zondermeer de moeite waard is om naar te komen kijken. Tijdens de dag zullen voldoende foto"s en video-opnamen worden gemaakt. Deze worden voor zeer vriendelijke prijzen aangeboden, zodat je later aan je kleinkinderen kunt laten zien hoe opa (of oma natuurlijk) meedeed aan de eerste Motorfreaks Ride-out!

  Join the fun!

  Altijd al op een circuit willen rijden, maar nog nooit echt de stap gezet? Of zit je al regelmatig op Assen, maar wil je ook wel eens ergens anders knallen? Heb je daarnaast zin in een gezellig evenement met BBQ, muziek, gezelligheid en nog veel meer? Wees dan aanwezig bij de Motorfreaks Ride-out! En de prijs van dit alles?

  95 euro!