Zoeken

Yamaha Motor wegrace aanbieding R6 en R1

20 november 2017
Het liefst zouden ze het op elk circuit blauw van de motoren willen zien en om dat te stimuleren heeft Yamaha ook voor het komende seizoen weer een wegrace aanbieding voor de YZF-R1 en YZF-R6 bedacht.

Met de lancering bLU cRU heeft Yamaha een raceprogramma opgezet dat coureurs vanaf het prille begin op een YZF-R125 moet begeleiden tot uiteindelijk de MotoGP of het WK Superbike. Daarvoor wordt in Europa veel geïnvesteerd in een R125 en een R3 cup waar ook de Nederlandse branche van Yamaha Motor Europe z'n steentje aan bijdraagt. 

Met de Yamaha Motor wegrace aanbieding wil Yamaha Motor Europe, branche Nederland - in de volksmond gewoon de Nederlandse importeur genoemd - Nederlandse coureurs een kans bieden om hogerop te komen, door op een financieel aantrekkelijke manier een R6 of R1 beschikbaar te stellen. 

YZF-R1: € 16.528,93 (prijs excl. BTW, excl. BPM).  
Het YZF-R1 Superbike wegrace pakket bestaat uit: Akrapovič Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, CRC polyester ongespoten kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam) en een extra set wielen compleet met remschijven.

YZF-R6: € 12.190,08 (prijs excl. BTW, excl. BPM).
Het YZF-R6 Supersport wegrace pakket bestaat uit: Akrapovič Racing uitlaatsysteem met titanium einddemper en RVS uitlaatbochten, Plastic Bike polyester ongespoten kuipdelen (kuipwerk plus zitje incl. foam) en een extra set wielen compleet met remschijven.

Nu zitten er wel een paar addertjes onder het gras, maar die zijn eigenlijk alleen voor diegenen die oneigenlijk gebruik willen maken van de regeling te ontmoedigen.

  • het één jaar lang niet is toegestaan om voor de circuitmotor een kenteken aan te vragen;
  • het één jaar lang niet is toegestaan om de circuitmotor te exporteren;
  • men geen recht heeft op de officiële fabrieksgarantie;
  • men bij grote belangstelling rekening dient te houden met een mogelijk levertijd;
  • de actie geldt zolang de voorraad strekt.


Mocht je interesse hebben, Yamaha heeft een speciale landingspagina voor de Yamaha Motor wegrace aanbieding gemaakt.