Zoeken

Yamaha maakt prijs Tracer 700 bekend

27 mei 2016
Na de recente lancering van de MT-10 is Yamaha’s nieuwe platform bijna compleet. Van het laatste model waarvan bekend was dat het in de pijplijn zat, de Tracer 700, heeft Yamaha nu de prijs bekend gemaakt. En die is met net geen negenduizend euro nog helemaal niet verkeerd.

Yamaha Tracer_700

De nieuwe Tracer 700 is net als de XSR700 ontwikkeld vanuit het enorm succesvolle MT-07 platform en staat volgens Yamaha op het punt om een nieuwe generatie rijders aan te trekken. En daar zouden ze best wel eens gelijk in kunnen hebben. Dat de MT-07 een knetterleuke fiets is weten we al, net als de XSR700 en met die kennis in het achterhoofd zal de Tracer 700 niet veel anders zijn.

Yamaha wil met de Tracer familie een ander beeld creëren van het Sport Touring segment, waarbij de Tracer 700 wordt gepositioneerd als het nieuwe middelzware Sport Touring model, een opstapmodel dat het enorme succes van de Tracer 900 kracht bij moet zetten.

De Yamaha Tracer 700, standaard voorzien van een ABS remsysteem, is vanaf medio juli 2016 leverbaar in drie kleurstellingen, te weten Radical Red (rood), Tech Black (metallic zwart) en Yamaha Blue (blauw). De adviesverkoopprijs van de Yamaha Tracer 700 is € 8.999. En dat is inclusief BTW/BPM, maar exclusief kosten rijklaarmaken en leges tenaamstellen kenteken.