Zoeken

Suzuki maakt prijs SV650X Caferacer bekend

16 januari 2018
Suzuki heeft de prijs van de SV650X Caféracer bekend gemaakt. Voor de aangepaste versie van de kleine naked moet € 8.299 worden neergelegd en dat is 600 euro meer dan een gewone SV.

Een SV, maar dan met clip-ons in plaats van een stuur en voorzien van een minuscuul koplampschermpje, dat is in een notendop de Caféracer versie van de SV650 die het afgelopen jaar door Suzuki op de EICMA in Milaan als het enige nieuws voor 2018 op de stand te ontdekken was. Dat en de voorvork die nu wat veervoorspanning betreft instelbaar is. 

Geen echt schokkende aanpassingen dus, maar voor Suzuki genoeg om 'm als nieuw model te presenteren. Dat wil zeggen, aan het gamma toe te voegen want in Milaan had Suzuki nog geeneens de moeite genomen het model te presenteren. Terwijl de onthulling van het eerste studiemodel het jaar ervoor nog met veel tamtam was gedaan. 

De enthousiaste reacties van destijds heeft Suzuki doen besluiten de fiets in productie te gaan nemen. Leverbaar voor het prijskaartje van € 8.299 en vanaf 20 januari bij de Suzuki dealer te aanschouwen.