Zoeken

Moto Guzzi MSX-21 nu online te reserveren

27 juli 2016
Het was het afgelopen jaar dé verrassing op de stand van Moto Guzzi en nu is hij eindelijk te koop: Moto Guzzi is de online voorverkoop van de MGX-21 Flying Fortress gestart. Snelle beslissers kunnen rekenen op tal van bijzonder voordelen, zo hebben de Italianen laten weten.

Moto Guzzi_MGX21

Zelf noemen ze het de meest exclusieve Moto Guzzi aller tijden en hoewel wij deze eer toch echt aan de MSG-01 toeschrijven komt de vorig jaar op de EICMA in Milaan gepresenteerde MGX-21 een heel stuk in de buurt. Met een prijskaartje van € 25.995 in Nederland en € 22.995 in België (als je het snel zegt is het… nog steeds best veel) is het voor zover onze kennis gaat sowieso de duurste Moto Guzzi ooit.

De levering van de eerste exemplaren van meest luxueuze Guzzi ooit (nog zo’n fijne marketingkreet)staat voor eind juli gepland. Om de introductie van dit fenomeen kracht bij te zetten heeft Moto Guzzi een online registratie ontwikkeld die tal van exclusieve voordelen aan kopers biedt. Het reserveren van een exemplaar kan online via een speciale website die eveneens toegankelijk is vanaf de centrale Guzzi-website www.motoguzzi.com.

Wanneer de koper besluit de aankoopprocedure te voltooien, kan hij tot 7 augustus terecht bij een geselecteerde Moto Guzzi-dealer om daar het voorverkoopcontract te ondertekenen. Wanneer dat proces is voltooid, ontvangen toekomstige eigenaren van een MGX-21 Flying Fortress gratis een Moto Guzzi Mask jethelm met afneembaar kinstuk en bijgeleverde bril.

Daarnaast biedt Moto Guzzi de gelukkige MGX-21 kopers de mogelijkheid tot een onvergetelijke ervaring in de fabriek in Mandello del Lario, waar vanaf dag 1 alle Guzzi’s zonder onderbreking de bedrijfspoort (die sinds de modernisering wel is verplaatst) zijn uitgereden.

Tijdens het traditionele Moto Guzzi ‘Open House’ in september, waar dit jaar de 95e verjaardag van het merk met de ‘eagle’ wordt gevierd, is er voor de nieuwe MGX-21 eigenaren een hoofdrol weggelegd tijdens een exclusief programma en tijdsslot dat exclusief aan hen is voorbehouden.