Zoeken

Honda teast Neo Sports Cafe op YouTube

20 oktober 2017
Honda gaat zich ook op de markt van neo-klassieke motoren begeven. Op YouTube heeft Big Red een tweede teaservideo gepost van de Neo Sports Café, die de komende maand op de EICMA in Milaan zal worden onthuld.

Een gedeeltelijk silhouet van de motor in het begin van Honda’s tweede teaservideo van de Neo Sports Café geeft ons een kleine glimp van wat over minder dan een maand op de EICMA in Milaan zal worden onthuld. 

Veel is er niet uit de beelden op te maken, hoewel datgene wat wél is te zien verdacht veel overeenkomsten lijkt te hebben met de ultrasexy CB4 Concept die in 2015 op de EICMA show werd getoond en waarvan iedereen zich destijds afvroeg waarom dat slechts een conceptmodel was. 

De CB4 Concept was een van de conceptmodellen die door Honda toen werden getoond, waarbij het publiek werd gevraagd naar welk concept de voorkeur uitging. Wat we weten van de CB4 Concept is dat die was gebaseerd op het bestaande CB650F platform, maar dan overgoten met een neo-futuristische saus. Een moderne interpretatie van de café racer, een Neo Sports Café zo je wilt. 

 

Na de Africa Twin en de X-ADV zou deze Neo Sports Café wel eens het derde model kunnen zijn dat het vanuit concept tot productiemodel gaat schoppen. Laten we ’t hopen, want die CB4 Concept was al beregeil.