Zoeken

Yamaha organiseert Dark Side of Japan Event op Circuit Park Zandvoort

23 april 2015
Eigenaren van een Yamaha MT-125, MT-01, MT-03, MT-07, MT-09, Moto Cage, Sport Tracker, Street Rally of Tracer kunnen op zaterdag 9 en zondag 10 mei in Zandvoort hun hart ophalen. Dan organiseert Yamaha op het Circuit Park Zandvoort het 'Dark Side of Japan' event. Een uniek Meet & Greet evenement voor alle MT-rijders in Nederland.

mt-dark-side-of-japan-event

Naast een unieke kans om kennis te maken met de complete MT-lijn kan er ook worden proefgereden op alle huidige MT-modellen. Dit, onder leiding van Yamaha-testrijders Patrick van den Goorbergh en Raymond Schouten, vindt trouwens op de openbare weg plaats en niet op het circuit.

Ook kunt je met je eigen Yamaha MT meedoen aan de verkiezing ‘De mooiste Yamaha MT van de dag’, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Tevens kun je je Yamaha MT laten checken door de MT-specialisten van Yamaha Motor. Daarnaast kan er op zaterdag 9 mei een TomTom Workshop volgen.

Naast twee uiterst bijzondere MT-studiemodellen en de speciale MT ‘Dark Side of Japan’ promotruck met daarin een presentatie van de complete Yamaha MT Riding Gear Lifestyle & Apparel collectie, zijn er nog veel meer bezienswaardigheden te bewonderen tijdens het MT ‘Dark Side of Japan’ Event op Circuit Park Zandvoort!

Kijk voor meer informatie over het MT ‘Dark Side of Japan’ Event op www.yamaha-motor.nl of meldt u zich vandaag nog aan via www.yamaha-mt.nl/evenement. Deelname aan het evenement is kosteloos. Om zeker te zijn van een proefrit op één van de aanwezige MT-modellen is wel aan te raden om dit vooraf even aan te melden via www.yamaha-mt.nl/evenement.

Het 'Dark Side of Japan' Event is zowel op zaterdag 9 mei als ook op zondag 10 mei van 10 uur 's ochtends tot 17:00 in de middag. Naast MT-eigenaren zijn uiteraard ook motorrijders van andere Yamaha-modellen en andere motormerken op beide dagen van harte welkom.