Zoeken

Vrouwenteam bij 2016 GS Trophy

20 juni 2015
Internationale teams strijden tijdens intensieve, dagelijkse etappes en talrijke speciale uitdagingen in de GS Trophy 2016 in Zuidoost-Azië. Voor de eerste keer kan een vrouwenteam zich opgeven en GS Trophy geschiedenis schrijven. De Internationale Vrouwen Kwalificatie zal plaatsvinden in Zuid-Afrika in september/oktober.

BMW R1200GS_Trophy

Zoals in dit verslag van de 2012 editie is te lezen maken avontuur, uitheemse culturen, nieuwe vriendschappen, gravel, zand en stof de internationale GS Trophy van BMW Motorrad tot een echte uitdaging. Internationale teams strijden tijdens intensieve dagelijkse etappes en talrijke speciale uitdagingen. Dit geldt ook voor de internationale GS Trophy 2016, die aan het begin van het jaar in het indrukwekkende landschap van Zuidoost-Azië zal plaatsvinden.

Voor de eerste keer kan een vrouwenteam zich opgeven en GS Trophy geschiedenis schrijven. De Internationale Vrouwen Kwalificatie zal plaatsvinden in Zuid-Afrika in september/oktober. Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor de kwalificaties in Zuid-Afrika. Vul simpelweg het formulier in op bmw.nl en verstuur het.

BMW Motorrad kiest tien vrouwen uit alle binnengekomen, wereldwijde inschrijvingen. Deze vrouwen worden uitgenodigd voor de kwalificaties in Zuid-Afrika. Een jury zal kijken naar rijprestaties, vaardigheden en teamgeest. De beste drie van de tien gekwalificeerde deelneemsters zullen het Internationale Vrouwen Team vormen en gaan strijden voor de overwinning van de Internationale BMW Motorrad GS Trophy 2016.

De sluitingsdatum voor inschrijving is 26 juni 2015.